Liber la vizitat Romania. Prietenul Costin de la Scorilo reincepe minunatele sale excursii prin Romania cu o serie de drumetii

Costin Corboianu

Cred ca cel mai fain lucru pe care mi l-a adus blogul este faptul ca m-a facut sa intalnesc si sa cunosc o multime de oameni minunati – calatori, bloggeri, oameni care lucreaza in turism – fie ca ghizi, fie la agentii de turism (ale lor sau ale altora), fie in hoteluri. Oameni de suflet, oameni simpatici, oameni care iubesc ceea ce fac. Unul din acestia este Costin care de ani de zile organizeaza excursii exclusiv prin Romania (e drept, mai “scapa” si prin Basarabia, Veliko Tarnovo si Balcic, dar acestea sunt totusi locuri care sunt extrem de legate de Romania). Am fost si eu prin cateva excursii cu el – am fost in Maramures, am fost la Poiana Narciselor sau in Hateg si m-as mai fi dus si prin multe alte locuri, dar n-a fost sa fie… Lasa ca nu au intrat zilele in sac si sigur voi mai merge pe undeva cu Costin. In mod cert, am venit incantat din toate excursiile… toate au fost reusite, in toate am descoperit locuri noi, multe necunoscute, dar minunate – in Romania sunt atatea locuri faine, dincolo de mult prea aglomeratele Vama Veche, Sinaia, Sighisoara…

Ce trebuie sa mai subliniez despre Costin este ca stie absolut orice in Romania. Mi s-a intamplat de destule ori sa fiu pe te miri unde prin tara si sa nu stiu ce sa vad fain prin zona, sa-i dau un telefon si imediat sa-mi spuna “du-te acolo…” si sa descopar niste locuri super faine si putin cunoscute asa cum sunt mult prea multe prin Romania noastra.

Evident, in perioada acesta din martie pana la inceput de iunie cand mobilitatea a fost restrictionata, Costin a stat acasa (probabil familia lui a fost incantata sa-l vada atat de mult), dar dupa 1 iunie, nu mai exista restrictii la calatorie prin tara, asa ca Scorilo Travel anunta reinceperea excursiilor lor – extrem de faine.

La inceput, vor fi doar excursii de o zi pana cand Costin se va lamuri ca hotelurile alese au luat masurile care trebuie. Deci, primul tur are loc pe 6 iunie si consta intr-o drumetie prin Piatra Craiului. Va urma o drumetie pe 8 iunie la cabana Ciucas si apoi mai multe drumetii de o zi prin zone naturale. Primul tur cu o noapte de cazare va fi pe 20 – 21 iunie la o nunta traditionala in Marginimea Sibiului.

 

Daca vreti sa iesiti din Bucuresti si sa va dezmortiti picioarele, aruncati o privire aici sa vedeti ce mai propune Costin.

Poiana Narciselor Fagaras

Poiana Narciselor, Fagaras

Moara de apa

Moara de apa de la Ohaba, Fagaras

Poarta sarutului

Poarta Sarutului in Tg. Jiu

Pestera Bolii

Pestera Bolii, nu departe de Petrosani

Cheile Banitei

Cheile Banitei

Dac fest

Dac Fest 2019

Dac fest

 

Comentarii

  • karina spune:

    Agenţia are excursii interesante, dar site-ul ei este cam sărac în informaţii: nu se menţionează ora şi locul plecării şi suplimentul de single. Deşi pe pagina de facebook s-a precizat în urmă cu câteva luni că agenţia primeşte tichete de vacanţă, pe site nu există nicio menţiune în acest sens. Ceilalţi organizatori de excursii prezintă acest tip de informaţii.
    Site-ul a fost reconfigurat, dar nu s-a îmbunătăţit nimic, dimpotrivă acum excursiile nu mai sunt arătate în ordine cronologică.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii

Pin It on Pinterest