DE REVELION: Karpaten Turism anunta zboruri directe Bucuresti – Maldive cu diverse variante de sejur

Maldive Revelion

Cand ma gandeam ca Revelionul acesta va fi cam trist cu doar cateva destinatii realmente deschise, safe si posibil de ajuns pentru un Revelion, poc, am vazut o stire aproape de necrezut. Ei bine, in aceasta saracie de idei, am fost extrem de surprins sa vad o oferta in premiera pentru Romania – ZBOR CHARTER DIRECT BUCURESTI – MALE (MALDIVE) ! Wow ! Mi s-a parut o idee super tare. Si poate si o raza de optimism intr-un an care a fost cam negru in ceea ce priveste calatoriile, distractiile si nu numai. Asa ca ma gandesc sa va dau amanunte pentru aceasta oferta cu adevarat in premiera.

CINE IL ORGANIZEAZA: Agentia de turism Karpaten. Ii stiu de ani de zile ca “Regele Incomingului in Romania”, adica agentia de turism care aducea cei mai multi turisti straini in Romania. Daca vedeati vreun grup de nemti sau alte natii prin Romania, foarte probabil erau adusi de Karpaten. Daca vedeati vase de croaziera straine la Giurgiu sau Tulcea si turisti plimbati la Bucuresti sau prin Delta, cel mai probabil aceia erau adusi de Karpaten. Nu stiu cati turisti straini a adus Karpaten in Romania, dar din 1996 pana azi probabil e vorba de sute de mii de oameni. Si pentru asta, tot respectul. Karpaten de cativa anisori incoace a inceput si sa trimita oameni in strainatate – chartere spre destinatii populare gen Turcia, Grecia, circuite, etc. Si ei bine, de Revelionul asta, a lansat zboruri directe spre Maldive.

 

CUM SE ZBOARA: Sunt 2 zboruri dus-intors directe in perioada Revelionului.

Plecari: 26 decembrie 2020 (deci, faci Craciunul acasa cu cozonac, carnati, tot ce trebuie) si 2 ianuarie 2021 (pentru cei care vor sa faca si Revelionul in Romania)

Intoarcere: 2 ianuarie 2021 si 9 ianuarie 2021

Zborul este operat cu un avion de tip Airbus 330 (din acela mare, cu doua culoare, asa numitele widebody) al companiei GullivAir, companie specializata pe chartere.

 

PACHETE DISPONIBILE: Exista o serie intreaga de pachete in tot soiul de configuratii. Ce este de remarcat este ca poti sa optezi si pentru unul din hotelurile mai ieftine de pe insula locuita Maafushi, nu numai pentru mai scumpele hoteluri-atol. Poti sa optezi pentru o singura saptamana (26 decembrie – 2 ianuarie sau 2 ianuarie – 9 ianuarie), dar si un pachet de 2 saptamani (26 decembrie – 9 ianuarie).

Cum ziceam, exista pachete si in Maafushi, iar cel mai ieftin pachet este de 1115 euro – pret pentru cateva zile la reducere (zbor, taxe aeroportuare, transfer aeroport-hotel-aeroport cu barca, hotel cu demipensiune). Oferta este valabila pentru Hotel Arena Beach, un hotel care are nota 4,5 (din 5) pe Tripadvisor si se afla fix pe plaja. Evident, se pot gasi o serie intreaga de hoteluri la diverse tarife si pentru toate gusturile (de la hoteluri pe Maafushi la insule-resort pe atoli – uite un resort scump pe care l-am vizitat acum 11 ani si am ramas masca este Anantara Dhigu – il gasiti aici in oferta). Apropos, cei care o urmaresc pe Delia pe Instagram, sa stiti ca hotelul se numeste Gili Lankanfushi si se afla si el in oferta Karpaten. Il gasiti aici –> Gili Lankanfushi.

 

ATENTIE:

Karpaten are reduceri de 18% pana pe 18 noiembrie inclusiv. De exemplu, cel mai ieftin, Arena Beach este redus de la 1363 euro la 1115 euro, iar Gili Lankanfushi are o reducere de 1795 euro ! De la 9885 la 8090 euro.

Toate ofertele pentru toate tipurile de hoteluri de la cele mai ieftine la cele mai scumpe, le gasiti aici: https://www.karpaten.ro

 

CUM SE INTRA IN MALDIVE: Ca in Grecia asta-vara. Trebuie facut un test PCR cu 72 ore inainte de a pleca spre Maldive. Evident, cu rezultat negativ. De asemenea, nu se poate vizita capitala Male (aeroportul este pe o alta insula, insula-aeroport Hulhule, de unde se vede Male cu ochiul liber. Sincer, am fost in Male, si nu pierdeti mai nimic daca nu vizitati Male. Absolut nimic.

 

SITUATIA COVID IN MALDIVE: Maldive este una din tarile care au facut fata destul de bine epidemiei si au luat masuri eficiente. Au inchis granitele cand a inceput totul, asa ca numarul de cazuri nu a fost prea mare. A fost prima tara din Asia care a deschis granitele turistilor straini (in acest moment, celelalte sunt doar Emiratele si Pakistanul) fara conditii. In consecinta, numarul de cazuri de COVID a crescut semnificativ. Din 11 septembrie, a introdus obligativitatea testului COVID pentru cei care vin in Maldive si numarul de cazuri a scazut semnificativ.

In acest moment, Maldive inregistreaza 85 cazuri / 100.000 locuitori in ultimele 14 zile (ca idee, Romania are 557), iar majoritatea cazurilor sunt concentrate in capitala Male, un oras cu o densitate a populatiei destul de mare (de aceea, turistii straini nu au acces in Male). Au mai fost inregistrate focare pe santiere de constructii in atoli “noi” care vor fi deschisi incepand cu 2022.

Cum ziceam, se intra cu test COVID, iar anumite statiuni-atol mai fac un al doilea test la sosirea pe atol pentru ca sa fie siguri si clientii sa se simta in siguranta.

 

TURISM IN MALDIVE: Sincer, cred ca fix acuma e momentul in care sa te duci in Maldive. Pentru ca nu sunt turisti, asa ca pe langa ca poti obtine unele dintre cele mai bune preturi, nu vei avea probleme cu distantarea sociala. Conform datelor Ministerului Turismului din Maldive, doar 53,000 turisti au venit anul acesta in arhipelag dupa ridicarea restrictiilor (din 15 iulie 2020). In primele 2 luni dupa deschidere, Maldive inregistra 18,596 turisti (fata de 141,000 turisti pe luna in 2019 !!!!). Pentru perioada de Revelion, guvernul se asteapta la circa 30,000 turisti (fata de 250,000 turisti in 2019), asa ca asta este anul in care poti sa te duci in Maldive si sa fi sigur ca nu vei fi asaltat de valuri de turisti.

Si in plus, aveti si pentru prima oara in istorie zboruri directe Bucuresti – Maldive.

 

Puteti vedea toate ofertele si informatiile aici ––> Revelion cu zbor direct in Maldive

Imagini Revelion Maldive

Revelion Maldive

 

Arena Beach Hotel

Acesta este Arena Beach Hotel

Arena Beach Hotel camera

Si iata si una din camere

Arena Beach Maafushi

Si cu vedere la mare si pat suplimentar

Anantara Dhigu

Aici am fost in 2009 si am ramas cu gura cascata. Larg ! Anantara Dhigu se numeste

Anantara Dhigu privire aeriana

Si culorile acelea asa sunt. Nu e nici un photoshop

Anantara Dhigu

Apus de soare la Anantara Dhigu

Gili Lankanfushi

Gili Lankanfushi. Unele apartamente au waterslide propriu 🙂

Gili Lankanfushi baie

Cum arata camerele …

Gili Lankanfushi camera

 

Gili Lankanfushi view

Categorii:
Maldive

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest