Karpaten anunta lansarea zborurilor charter directe spre Thailanda: Bucuresti – Krabi

Phi Phi

Da, se lucra de multi ani, s-au cautat tot soiul de solutii,s-au facut calcule peste calcule care de multe ori dadeau cu virgula, dar, iata, ca in sfarsit a venit ceasul sa avem intr-un final glorios PRIMUL ZBOR CHARTER DIRECT SPRE THAILANDA. Ma rog, primul zbor direct dupa foarte foarte mult timp (cred ca TAROM mai zbura la Bangkok candva pana in anii 90 si a zburat pentru turisti straini in epoca ceausista).

Ei bine, ieri seara, Karpaten a anuntat primele zboruri directe intre Bucuresti si Krabi pentru perioada Sarbatorilor. In acest moment sunt prevazute doar 2 rotatii, dar mi-aduc aminte ca si pentru Revelionul 2022 erau prevazute doar 2 rotatii pentru Bucuresti – Male (Maldive) si apoi au tot fost zboruri la greu luni de zile datorita cererii. Si e posibil sa fie la fel si acuma cu Krabi, dar sa vedem.

Zborul va fi non-stop si va fi operat de noul avion Airbus 330-200 (A330-200) al companiei HiSky care probabil va opera primele zboruri pentru compania romaneasca cu aceasta ocazie. Este un avion long-haul, widebody, cu doua culoare si poate zbura fara oprire pana in Thailanda. Poate cu aceasta ocazie, vor fi reluate si zborurile spre Republica Dominicana.

Ce este cert acum: Cursele charter Bucuresti – Krabi vor fi operate dupa urmatorul program

Cursa 1:

23.12.2023. Bucuresti – Krabi 21:00 – 12:00

2.01.2024: Krabi – Bucuresti 22:00 – 5:00

Cursa 2:

3.01.2024 Bucuresti – Krabi 22:00 – 13:00

11.01.2024 Krabi – Bucuresti 22:00 – 5:00

Karpaten ofera pachete complete zbor direct + transfer + cazare pentru aceste date atat in zona Krabi, cat si in apropiata insula Phuket.

Pentru zona Krabi, preturile incep de la 1539 euro de persoana pentru 9 nopti in perioada Craciun si Revelion. Amanunte gasiti aici ––> Krabi Revelion.

Pentru zona Phuket, preturile incep de la 2009 euro de persoana pentru 9 nopti in perioada Craciun si Revelion. Mai acum vreo ora, erau oferte si la 1589 euro, dar banuiesc ca au fost date Amanunte gasiti aici ––> Phuket Revelion

ATENTIE – aceste preturi sunt valabile pana maine in perioada targului de turism on-line, evident, in limita locurilor disponibile.

Pentru al doilea zbor de dupa Revelion, preturile evident scad (in plus, vor fi 7 nopti, nu 9)

Pentru zona Krabi, preturile incep de la 1349 euro de persoana pentru 7 nopti. Amanunte gasiti aici –->Krabi dupa Revelion.

Pentru zona Phuket, preturile incep de la 1619 euro de persoana pentru 7 nopti, Amanunte gasiti aici –-> Phuket dupa Revelion.

Preturile sunt valabile azi, 11 noiembrie, ora 14:15 si sunt dinamice – in functie de cerere. Rezervarile si platile pot fi facut on-line pe site-ul Karpaten (vezi linkurile mai de sus). Si speram ca vor fi mai multe zboruri in afara de aceste 2 rotatii – cel putin pana la inceperea sezonului ploios in aprilie – mai.

 

 

Comentarii

  • Gelu spune:

    Hmm, suntem singurii din europa care avem nevoie de viza pt thailanda, pana slsi indienii si chinezii intra pe gratis. Viza de la ambasada e un cosmar, fac orice ca sa nu ti o dea, voa 60 usd, ripoff, sincer nu mi cheltui banii la nesimtitii aia de thai

  • […] Prima aeronavă Airbus A330-200 (YR-KID) a aterizat la București. Pentru început, compania HiSky va zbura pe rute charter spre destinații de vacanță precum Krabi (Thailanda). […]

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest