9 – 11 februarie 2021: Blue Air are o oferta de Valentine’s Day – 1 + 1 gratis

Blue Air Bucuresti Valencia

Incepand de astazi si pana pe 11 februarie (adica joi), Blue Air are o oferta de 1 + 1 gratis. Adica atunci cand cumperi 2 bilete pe aceleasi zboruri, platesti ca pentru un bilet. Am verificat sa vad cum functioneaza si e simplu. Pur si simplu, alegi 2 persoane cand simulezi pe site-ul Blue Air si o sa-ti iasa un anumit pret. Daca simulezi din nou fix pe aceleasi date si aceleasi zboruri pentru o singura persoana, vei vedea ca pretul este fix la fel ca pentru 2.

In plus, Blue Air ofera schimbarea gratuita a biletului in cazul in care vrei sa-ti amani calatoria pentru ca a aparut o problema (oricare, nu neaparat ca tara X sau Y nu mai accepta romani sau a intrat pe lista galbena a Romaniei).

Biletele de 1 + 1 gratis pot fi cumparate cum am zis pana pe 11 februarie (inclusiv) pentru zboruri pana pe 30 iunie 2021. Mai multe informatii gasesti aici: Blue Air

Biletele pot fi cumparate aici –––> site-ul Blue Air

Comentarii

 • Mihaela spune:

  Foarte frumoasa oferta. Pentru ca știm ca aveți o relație mai apropiată cu cei de la BlueAir când estimează ca vor returna bani pe bilete anulate in urma cu un an? Multumim!

 • antonioro spune:

  Tu esti constient ca-ti trebuie teste covid PCR atit la plecare cit si la intoarcere?Testele astea,pentru 2 insi,costa de 3 ori cit valoarea biletelor de avion.In plus,primesti “ bonus” 14 zile de carantina pe fiecare directie de zbor.Really,Cezar? pascuci1

  • Imperator spune:

   Sunt exceptati cei vaccinati cu ambele doze (deja peste 200k oameni si 660k pana la sfarsitul lui februarie), cei care au fost bolnavi in ultimele 90 zile, personalul medical, etc, etc. Pana la sfarsitul lui martie, vor fi circa 1,5 milioane – 2 milioane la exceptii.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest