Sa punem umarul impreuna la promovarea Romaniei ! Va invit sa nominalizati destinatii pentru Destinatia Anului 2021 in Romania

Destinatia anului

Pandemia ne-a intors pe multi care calatorim pe toate meridianele cu fata spre Romania. Daca vara de obicei wall-ul meu de Facebook era plin cu poze din toata lumea, in 2020, era plin din locuri mai putin sau mai cunoscute din Romania. Romanii au redescoperit Romania si multi au ramas surprinsi sa descopere niste locuri absolut senzationale. Si unele senzational de necunoscute. Au gasit de asemenea si cazari minunate, pline de caracter si de traditie prin toata tara. Pensiuni si hoteluri unde cu greu le poti gasi cusur chiar si cei care vin decisi sa faca scandal (da, exista un segment de turisti romani care pleaca in vacanta cu scopul declarat sa urle si sa faca scandal). Romanii au descoperit Tara Fagarasului, Hategului, Maramuresul, Lacul Scrovistea, campurile cu lavanda, vulcanii noroiosi, cetatile sasesti ale Transilvaniei, conace si castele refacute si multe locuri frumoase.

Anul trecut, am fost cu cateva grupuri de bloggeri de turism in Tara Fagarasului. Una din acele regiuni care are atatea locuri frumoase si care e putin cunoscuta. Si prin efortul lor, multi romani au auzit de Tara Fagarasului si au vazut ce pot face acolo si i-au urmat. Tara Fagarasului a fost declarata de bloggerii de calatorii drept Destinatia Anului 2020. Iar ideea a prins.

De aceea, eu impreuna cu mai multi prieteni am decis sa ducem mai departe ideea de “Destinatia Anului”. De ce ? Pentru ca astfel de sondaje sau alegeri sau cum vreti voi sa le spuneti aduc in fata nu numai destinatii cunoscute, ci si necunoscute. Si sincer, Romania, regiunile ei, orasele ei, satele ei au mare nevoie de promovare si auto-promovare atata timp cat fondurile guvernamentale, dar si priceperea in comunicare si marketing de destinatie nu prea exista. In afara de Oradea, Sibiu sau Tara Fagarasului, nu am vazut mare lucru in promovarea de destinatie de zone.

Dar in acest moment va chem si pe voi si sa alegem DESTINATIA ANULUI 2021 IN ROMANIA. Si sa facem din acest proiect cel mai mare efort de promovare a Romaniei de catre romani. Impreuna.

 

Ce trebuie sa faceti ?

  1. Intrati pe link-ul site-ului Destinatia Anului si in dreptunghiul violet propuneti o destinatie. Puteti propune un sat, o comuna, un oras, o regiune, dar nu foarte mare, hai sa zicem de dimensiunea unui judet – adica nu puteti propune Transilvania (este mult prea mare si mult prea diversa), dar puteti propune Tara Fagarasului, Tara Hategului, Marginimea Sibiului, Maramuresul istoric, Delta Dunarii, Clisura Dunarii, Tara Barsei, Oradea sau Valcea submontana. Propuneti acel loc care v-a vrajit, acel loc pe care-l iubiti, acel loc unde v-ati dori sa mergeti in 2021. Evident, ma astept sa fie si foarte mult patriotism local, asa ca ma astept ca multi dintre voi sa va propuneti localitatile sau regiunile unde locuiti (sau de unde proveniti)
  2. Pe 4 iunie, se va opri perioada de propuneri. Cele mai propuse 6 destinatii vor intra in finala mare. Echipe de filmare se vor duce in aceste 6 destinatii pentru a vi le prezenta apoi voua cu comori necunoscute, oameni cu povesti faine, traditii sau dimpotriva, modernism. Pentru ca sa puteti vota in cunostiinta de cauza. O sa gasiti filmele tot pe destinatiaanului.ro.
  3. Candva prin august (o sa va anunt eu), va voi invita sa votati. Sa alegeti din cele 6 finaliste cine merita sa fie destinatia anului 2021. Si totul va fi transmis pe Prima TV pe 4 septembrie. Pentru a descoperi impreuna care este DESTINATIA ANULUI 2021.

 

Haideti cu totii sa propuneti destinatia anului si as aprecia daca v-ati invita si prietenii !

Va invit sa propuneti aici –––> DESTINATIA ANULUI 2021

 

Si sa sarbatorim impreuna frumusetile si locurile faine din Romania.

 

 

Categorii:
Romania

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest