Alege Destinatia Anului in 2021. Votarea finala a inceput ! Votati si voi !

Destinatia anului

Am mai scris de mai multe ori ca m-am alaturat cu bucurie echipei care se ocupa de proiectul  “Destinatia Anului” probabil cel mai important proiect de promovare a Romaniei si a comorilor sale in anul de gratie 2021. Ce s-a intamplat pana acum ? Zeci de mii de oameni au nominalizat regiuni, orase sau sate, iar cele mai nominalizate au ajuns in finala de 6. Acestea sunt: Banatul Montan, Braila, Iasi, Delta Dunarii, Oradea si Tara Maramuresului care acum sunt in competitia pentru titlul de Destinatia Anului 2021 in Romania.

Ce inseamna destinatia anului ? Nu inseamna cea mai frumoasa destinatie, nu inseamna destinatia cu monumentele cele mai cunoscute sau spectaculoase, inseamna destinatia care merita vizitata. Iar aceasta este o combinatie de locuri de vazut, experiente de avut si mai ales oameni, oameni implicati in promovarea comunitatii, oameni care tin la orasul sau regiunea lor, oameni care sa te intampine cu zambetul pe buze, oameni care isi iubesc orasul sau regiunea, oameni care se organizeaza. Am scris pe acest subiect aici.

Cine alege destinatia anului ? In primul rand VOI, alaturi de echipa de exploratori care s-au dus si au filmat in fiecare destinatie luna trecuta (a fost un program intens, dar judecand dupa imagini, foarte frumos) si in fine, juriul din care cu onor fac si eu parte.

 

CE VA ROG

Participati si voi la procesul de alegere a Destinatiei Anului in Romania. Intrati aici, pe site-ul Destinatia Anului si votati destinatia favorita. Procesul e simplu – ai butoane pentru toate cele 6 finaliste, apasa pe unul, completeaza-ti adresa de email si in cateva secunde vei primi un e-mail de validare si asa ti-ai votat favorita.

 

Esti din regiunea respectiva ? Daca o iubesti cat de cat, poate dai o mana de ajutor la promovarea ei.

Nu esti din regiunea respectiva ? Sigur ai fost pe vreundeva prin una sau mai multe din aceste regiuni si ti-a cazut vreuna cu tronc. Da-I o mana de ajutor !

 

Si daca aveti timp in dupa-amiaza asta la 17:30 puteti vedea emisiunea dedicata Iasi-ului pe Prima TV.

Emisiunile care au fost pana acum au fost dedicate Deltei Dunarii si Brailei si le poti vedea aici –-> Delta Dunarii si Braila 

Votati aici –––> https://www.destinatiaanului.ro/

Si apropos, spune-mi si mie pe cine ai votat. Eventual si de ce 🙂

Categorii:
Romania

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest