Vrei sa vezi EXPO 2020 gratis ? Zboara cu flydubai spre Dubai si primesti un bilet gratis de o zi

Fly Dubai

Cred ca am mai povestit de promotia asta in articolele mele cu privire la Dubai, dar pentru ca am sesizat ca mai multi nu stiti de ea, voiam sa mai explic inca odata.

Ce este EXPO 2020 ? Este Expozitia Mondiala in care toate natiunile lumii vin sa prezinte ceva nemaipoment si cu ce se mandresc din tara lor – evident, spectaculozitatea pavilioanelor este in functie de bogatia fiecarei tari, dar tarile mai mari si care si-au dat mai mult interesul au bagat bani seriosi, iar vizitarea pavilioanelor lor e o adevarata calatorie SF. Nu as vrea sa ma repet, puteti citi mai multe aici: EXPO 2020 Dubai. Sunt aproape 200 de pavilioane nationale, mai multe dedicate unor subiecte gen Mobility si mai bine de 60 show-uri zilnic. Echipa de marketing spune ca este “cel mai mare show din lume” si nu pot sa-i contrazic :). Cel putin in acest moment.

 

flydubai a decis sa aibe o promotie prin care oricine zboara spre Dubai din orice destinatie (Bucuresti, Zanzibar, Hofuf sau Delhi) primeste un bilet gratuit de o zi la EXPO 2020. Asadar, daca te duci la Dubai si alegi sa zbori cu flydubai, vezi si EXPO 2020 in pretul biletului de avion.

Biletul se obtine atat daca zbori economy, cat si daca zbori business class. Trebuie insa sa zbori spre Dubai pana pe 31 martie 2022 (pentru ca EXPO 2020 se inchide pe 10 aprilie 2022 si sa ai totusi timp sa-l vizitezi), iar biletul poate fi achizitionat de pe site-ul sau aplicatia flydubai, dar si printr-un agent de turism (trebuie insa sa-l tragi de maneca sa-ti dea si biletul de intrare la EXPO 2020). Biletul poate fi folosit in orice zi. Mai multe informatii le gasiti aici: site-ul flydubai.

 

Cum il iei daca iti cumperi tu biletele flydubai ? Intri aici si iti completezi numele de familie si Booking Reference Number. Il gasesti pe biletul tau emis dupa ce l-ai platit – este format din 6 litere sau cifre (sau combinatie de litere si cifre, dar atentie tot 6 sunt). Apesi pe “Claim your ticket” si primesti un pdf pe care trebuie sa-l arati la intrarea in expozitie (tiparit sau pe telefon).

ATENTIE: Biletele nu sunt nominale. Daca nu te duci la EXPO le poti face cadou. Sau daca sunteti o familie cu 2 copii, veti primi 4 bilete. Cum copiii intra gratis la EXPO, puteti sa intrati de 2 ori – in 2 zile ! Trebuie insa sa va descarcati biletele inainte de zborul efectiv. Biletele se acorda doar daca ai un tranzit mai mare de 6 ore prin Dubai

Fly Dubai EXPO

Distractie faina !

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest