DIN 31 IANUARIE: Cei care tranziteaza Dubaiul venind din Romania sau alte 55 tari trebuie sa prezinte un test PCR.

Fly Dubai

In cursul zilei de astazi, emiratul Dubai a anuntat ca daca tranzitezi Dubaiul imbarcandu-te dintr-un numar de 56 tari ale lumii, este obligatoriu sa prezinti rezultatul negativ al unui test PCR facut cu maximum 72 ore de la imbarcarea in avionul care urmeaza sa decoleze spre Dubai. Masura intra in vigoare de pe 31 ianuarie 2021

Pe lista de tari se regaseste Romania, dar si tari precum Tanzania, Indonezia, Filipine, Ungaria sau Nepal, dar nu se regasesc tari vest-europene.

Ca informatie iata lista completa:

Afghanistan, Angola, Argentina, Bangladesh, Brazil, Cambodia, Chile, Croatia, Cyprus, the Czech Republic, Djibouti, Egypt, Eritrea, Ethiopia, Georgia, Ghana, Guinea, Hungary, India, Indonesia, Iran, Iraq, Israel, Ivory Coast, Jordan, Kenya, Lebanon, Malta, Moldova, Montenegro, Morocco, Myanmar, Nepal, Nigeria, Pakistan, the Philippines, Romania, the Russian Federation, Rwanda, Senegal, Slovakia, Somaliland, South Africa, South Sudan, Sudan, Syria, Tajikistan, Tanzania, Tunisia, Turkmenistan, Uganda, Ukraine, Uzbekistan, Vietnam, Zambia or Zimbabwe.

ATENTIE – nu poti face analize la orice laborator din respectivele tari, ci doar la cele aprobate de Dubai. Lista lor o puteti gasi aici.

In consecinta, daca vreti sa zburati cu Fly Dubai spre Zanzibar, este obligatoriu sa prezentati rezultatul negativ al unui test PCR atat la urcarea in avion la Bucuresti, cat si in Zanzibar.

Categorii:
Stiri COVID-19

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest