Hello Holidays anunta reduceri de pana la 15% pentru 14 circuite care se vor desfasura garantat in luna iunie 2022

Hello Holidays autocare

Hello Holidays anunta reduceri de pana la 15% pentru circuitele care se vor desfasura in luna iunie 2022. Nu mai putin de 14 circuite sunt garantate ca se vor desfasura si toate vor beneficia dupa o schema de reduceri dupa cum urmeaza:

5% – pana la 30 mai 2022 pentru achitarea unui avans de 20%, iar restul pana la 30 zile inainte de circuite.

5% – pentru clientii fideli, deci daca ati mai calatorit cu Hello Holidays. Nu conteaza daca ati achizitionat direct de la Hello sau de la agentiile revanzatoare, ce conteaza este sa fi fost un pachet Hello Holidays. Si daca nu ati achizitionat niciodata si achizitionati acum, veti avea dreptul la 5% reducere la pachetele urmatoare.

5% – daca alegeti sa stati pe bancheta din spate la circuitele cu autocarul.

 

De asemenea, daca mergeti mai multi, exista o schema de reduceri – daca mergeti 6 oameni, veti putea ca toti sa aveti o reducere de 3%. Daca mergeti 8 persoane, reducerea sare la 4%. Iar daca va strangeti cat pentru o echipa de fotbal, a 11-a persoana merge gratuit.

Reducerile se aplica la pachetul de baza, nu la alte taxe si suplimente.

 

Dar care sunt aceste 14 circuite care repet – vor pleca sigur in iunie.

 

ROMANIA

Maramures – Bucovina – Iasi , un circuit de 6 zile care acopera principalele obiective turistice din Maramures, celebrele manastiri pictate ale Bucovinei si Iasi, capitala Moldovei si una din finalistele la Destinatia Anului 2022.

 

EUROPA CENTRALA

Budapesta – Viena  – circuit de 4 zile prin care vizitezi unele dintre cele mai frumoase capitale ale Europei Centrale

 

EUROPA SUDICA

Italia  – un circuit de 10 zile prin care se vor vizita unele dintre cele mai frumoase orase ale unei tari care este un adevarat muzeu in aer liber – Venetia, Florenta, Roma, Napoli, Capri sunt unele dintre aceste perle urbane ce vor fi vizitate.

Pe drum, vor fi si vizitari scurte ale oraselor Budapesta, Ljubljana si faimoasa pestera Postojna din Slovenia.

Italia de Nord Vreti un tur mai scurt, dar sa vedeti totusi niste colturi din Italia. Da, acest circuit include cele mai faine orase din Nordul Italiei in frunte de Venetia, o adevarata bijuterie.

Italia de Nord – Coasta de Azur – Elvetia.  Exista si o varianta mai lunga in care Italia de Nord vine la pachet cu spectaculoasa Coasta de Azur si muntii Elvetiei

Spania  – o alta tara-muzeu intr-o excursie de 13 zile – Madrid, Barcelona, Valencia si Toledo, dar si alte orase pe drum precum Ljublijana, Zagreb si Genova se afla pe lista de orase de vizitat.

Spania si Portugalia – este cel mai lung si complex circuit – se vor vizita cele mai frumoase orase ale Spaniei si Portugaliei – de la Madrid, Barcelona, Sevilla sau Granada pana la Porto ori Lisabona. La sosirea in Spania, va fi “luata” la vizitat si mai putin vizitata, dar la fel de spectaculoasa coasta nordica a Spaniei – cu Bilbao sau Santiago de Compostella, dar si enigmatica Tara a Bascilor. Apropos, stiti ca basca (alaturi de georgiana) este singura limba pre-indo-europeana, avand o istorie multi-milenara si rezistand la milenii de deznationalizare.

Turcia  – cateva zile in Istanbul, un oras cu o atmosfera cu totul aparte, dar si oraselul istoric Safranbolu (mai putin cunoscut, nici eu nu am auzit de el) se afla printre orasele de vizitat.

Balcani cu pelerinaj la Medjugorije   – Medjugorje este alaturi de Fatima din Portugalia si Vatican unul dintre cele mai importante locuri de pelerinaj pentru catolici. Aici se spune ca ar fi aparut Fecioara Maria in 1981. Pe langa orasul-sfant in Hertegovina, veti putea descoperi si o varietate larga de orase din Serbia, Bosnia, Croatia, Muntenegru si Albania.

 

EUROPA OCCIDENTALA

Franta & Germania  In 9 zile, veti vizita unele dintre cele mai frumoase orase ale binomului care reprezinta motorul Uniunii Europene – Munchen sau Nurenberg (apropos, Sighisoara este uneori numita Nurenbergul Transilvaniei), Paris sau Strasbourg, dar si Viena si Salzburg, superbul oras al lui Mozart vor fi vizitate pe drum

Elvetia & Coasta de Azur  Elvetia este o bijuterie – unele dintre cele mai frumoase orase istorice intr-un cadru natural superb. Elvetia nu a mai cunoscut nici un razboi din 1847, asa ca de circa 175 ani, orasele ca niste povesti nu au fost distruse ca in multe alte colturi de Europa. Pe langa Elvetia, se va vizita o alta zona extrem de bogata a Europei – Coasta de Azur.

Elvetia si Alsacia  – vrei sa o iei spre nord, spre aceasta Franta germanica care e Alsacia ? Nici o problema, exista un circuit. Alsacia arata foarte german si este parte din Franta. Deci, un crampei de Europa multi-culturala

Benelux  – Beneluxul este undeva bine pus la mine in corazon. Primele tari care le-am descoperit in lume au fost cele trei tari – Olanda, Belgia si Luxemburg pentru ca prima mea iesire din tara a coincis cu o bursa de studii la Maastricht, in Olanda. Locuind acolo timp de 10 luni, pot spune ca am fost in extrem de multe locuri si Benelux nu inseamna doar Amsterdam si Brugge (evident, nu sunt ratate in circuit). Si celelalte orase sunt adevarate bijuterii – Bruxelles, Gent, Antwerp sau Delft. Din pacate, circuitul nu contine si o tura la Maastricht, orasul drag al studentiei mele.

 

EUROPA NORDICA

Scandinavia, Germania si Polonia  – un circuit complex de 13 zile care acopera nu numai orasele-bijuterie ale Suediei si Danemarca sau frumusetile naturale ale Norvegiei, ci si trei dintre orasele regale ale Poloniei si Germaniei – Cracovia, Varsovia, Dresden si Berlin.

 

Sa aveti o vara cat mai calatoare 🙂

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest