Sa salutam inca un tour operator de turism in Romania – TOCO TOUR !

Toco Tour

Stiti cum ati putea avea bilete de avion la preturi mai mici, pachete turistice (sejur, circuite, ce vreti voi) la cele mai mici preturi si serviciile cele mai bune ? Nu, nu trebuie sa vina statul sa faca si sa dreaga pentru ca oriunde in lume statul este cel mai prost administrator, ci solutia este una simpla : SA CREASCA COMPETITIA, SA VINA CAT MAI MULTI OPERATORI SERIOSI. Acest lucru s-a confirmat de un milion de ori in toate industriile si tarile lumii. Cu cat sunt mai multi operatori seriosi si profesionisti intr-o piata (chiar si in cea de reparat incaltamintea din cartierul Titan), cu atat serviciile sunt mai bune si mai ieftine. Este o lege infailibila pentru ca nu o impune nimeni fortat.

Ei bine, ma bucur sa va anunt ca pe piata romaneasca a intrat inca o noua agentie de turism specializata TOUR OPERATOR (adica cei care “produc” produsele turistice, nu doar le vand) numita TOCO TOUR. Primele intrebari sunt – cine sunt si daca sunt de incredere. Ce coincidenta – si eu am pus fix aceeasi intrebare :).

 

Toco Tour este o agentie care vine de peste Prut, din Republica Moldova. Nu s-a nascut aseara si hop, in Romania, functioneaza din 1998, iar in 2003 au operat primul lor charter spre Turcia impreuna cu Turkish Airlines (si romanilor de peste Prut le place tot Turcia). Partenerul lor actual din Turcia este Anex Tour – din cate am inteles cea mai mare companie de incoming din Turcia si una dintre cele mai mari companii de turism din lume care evident are putere de negociere pe litoralul turcesc si nu numai, iar azi Toco Tour impreuna cu Anex Tour opereaza chartere din Chisinau spre Antalya, Bodrum, Izmir si Dalaman. Pe langa cursele spre Turcia, Toco Tour mai opereaza zboruri charter din Chisinau spre Egipt, Dubai si Creta). Din 2015, a devenit lider de piata in Republica Moldova.

Fiind deja foarte puternici in Moldova, extinderea spre Romania a devenit cumva logica. Asa ca incepand de anul acesta, Toco Tour a inceput sa opereze si in Romania – s-a inregistrat la Bucuresti, avand deci si o companie –persoana juridica romana, au un birou frumos intr-o zona faina a Bucurestiului (Floreasca) si au dat drumul la treaba cu chartere de 3 ori pe saptamana spre Antalya, iar din toamna, vor opera si spre Egipt si Dubai. Iar de la anul, planul este sa opereze si din alte orase romanesti ca nu doar Bucurestiul conteaza in tara asta ;). Sincer, eu sper sa inoveze, sa gaseasca si alte destinatii mai putin cunoscute – provenind totusi din spatiul ex-sovietic, poate sa ia si Batumi in considerare ? Dar asa cum am citit despre istoria lor, oamenii cresc incet, incet, dar sigur.

 

Toco Tour nu vinde direct spre clienti, ci doar parteneri – agentii revanzatoare romanesti si in acest moment isi construieste reteaua de parteneri din toata tara.

Pentru mai multe informatii si pentru conectare (mai ales pentru agentiile revanzatoare), aruncati o privire pe site-ul lor –> Toco Tour 

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest