Wizz Air anunta lansarea rutelor Bucuresti – Skiathos si Luxemburg si Timisoara – Zakynthos

Wizz Air Mykonos

Astazi, Wizz Air a anuntat deschiderea a 3 rute noi din Romania. Doua din Bucuresti, una din Timisoara, doua spre Grecia, una in premiera spre Luxemburg.

Deci, iata amanuntele

Bucuresti – Skiathos. De doua ori pe saptamana (joia si duminica), prima cursa pe 15 iunie 2023. Este un zbor sezonier cu ultimul zbor programat pentru 24 septembrie. Pretul biletului de la 35 euro (doar cu o borseta sau gentuta).

Bucuresti – Luxemburg. De doua ori pe saptamana (martea si sambata), prima cursa pe 13 iunie 2023. Este un zbor permanent, evident daca vor fi destui pasageri. Pretul biletului de la 30 euro (doar cu o borseta sau gentuta).

Timisoara – Zakynthos. Un zbor pe saptamana (joia), prima cursa pe 15 iunie 2023. Este un zbor sezonier, ultimul zbor pe 21 septembrie. Pretul biletului de la 35 euro (doar o borseta sau gentuta).

 

Ieri, Wizz Air a anulat zborurile spre Aqaba atat din Bucuresti, cat si din Budapesta. Ultimul zbor din Bucuresti va fi operat pe 6 februarie (in loc de 27 martie cum era planificat), iar ultimul zbor din Budapesta va fi operat pe 7 februarie. Cei care au cumparat deja bilete, vor primi banii in contul Wizz Air cel mai probabil.

Biletele pot fi cumparate de aici ––> site-ul Wizz Air

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest