Din 22 iunie 2023, incep zborurile Air Connect spre Litoral. Plecari din Timisoara, Oradea, Cluj-Napoca

Air Connect

Este perioada estivala, asa ca mai toate companiile aeriene care opereaza in Romania au inceput sau incep zboruri spre destinatii de vacanta. Unii spre Grecia, altii spre Croatia, Italia sau Spania, dar iata ca exista si zboruri spre Litoralul romanesc dinspre orase din Ardeal. Orase de unde dureaza si o zi intreaga sa ajungi cu masina pana pe malurile Marii Negre. Si cum Litoralul romanesc este de departe destinatia nr. 1 pentru romani sa mearga la mare (in ciuda aparentelor de pe social media, cifrele spun cu totul si cu totul altceva), compania regionala romaneasca Air Connect incepe zborurile dintre Constanta si 3 orase din vestul Romaniei – Cluj-Napoca, Timisoara si Oradea.

Cu aceasta ocazie, Air Connect aduce un al doilea avion care sa opereze zborurile operatorului roman in Romania – alte avioane Air Connect zboara pentru Aeroitalia. Cele doua avioane Air Connect sunt un ATR 42 de 48 locuri inchiriat de la o firma specializata din Estonia si un ATR 72 propriu, cu 68 locuri, care vor deservi rutele interne curente (dar si zborurile de Budapesta). In plus, Air Connect a inceput sa opereze zboruri charter pentru agentia Aerovacante din Sibiu, Cluj-Napoca si Iasi spre Skiathos.

 

Iata frecventa curselor:

Cluj-Napoca – Constanta – de 2 ori pe saptamana, joia si duminica (din 22 iunie)

Oradea – Constanta – 1 data pe saptamana, duminica (din 9 iulie)

Timisoara – Constanta – de 2 ori pe saptamana, joia si duminica (din 22 iunie)

 

Zborurile pot fi cumparate on-line de pe site-ul Air Connect sau de pe site-urile agentiilor de vanzare bilete avion on-line.

Categorii:
Companii aeriene

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest