13 idei de city break cu zboruri la sub 89 euro (inclusiv bagaj de cabina de 10 kg)

Avion Blue Air

Acum o luna, compilam niste idei de city breakuri in cazul carora biletele sunt mai ieftine de un pret rezonabil zic eu – hai sa zicem 89 euro dus intors cu bagaj de 10 kg inclus (nu cred ca pentru un city break, ai nevoie de mai mult). Daca te duci pentru shoppinguri la greu e o alta poveste si poti sa-ti achizitionezi bagaj de cala doar pentru zborul retur. Si judecand dupa reactiile voastre, a fost un articol care v-a ajutat … asa ca m-am gandit sa ma uit si pentru perioada urmatoare ce zboruri la preturi interesante mai sunt. Si m-am gandit sa ma uit si pentru perioada in care v-ati gandi sa calatoriti – gen Craciun, 24 ianuarie (cine nu stie, ziua in care sarbatorim Unirea cea Mica este libera) sau Valentine’s Day (cand un city break poate fi cel mai fain cadou).

Deci, hai sa trec in revista ce am gasit. Ce pot sa va spun este ca preturile erau valabile miercuri seara cand le-am verificat, dar dupa cum bine stiti, preturile la biletele de avion sunt dinamice, pot evolua la fiecare ora.

CRACIUN

Bucuresti – Bacau la 64 euro dus-intors. Plecarea pe 23 decembrie, retur pe 26 decembrie. O sa-mi ziceti ca ce poti face la Bacau. Corect, nu mare lucru, dar judetul Neamt e la doi pasi si sunt atat de multe lucruri de facut. Pentru cele mai bune preturi pe ruta Bucuresti – Bacau, arunca o privire aici.

 

24 IANUARIE

Bucuresti – Londra la 64 euro. Plecare pe 24 ianuarie, retur pe 27 ianuarie. Du-te si vezi Londra inainte de Brexit. Dupa nu se stie nimic inca … cu viza, fara viza, cu pasaport, fara pasaport. Pentru cele mai bune preturi pe ruta Bucuresti – Londra, arunca o privire aici.

Iasi – Milano Bergamo la 78 euro. Plecare pe 24 ianuarie, retur pe 27 ianuarie. Milano este capitala modei italiene, un oras elegant, cu mai multe obiective turistice fabuloase (cum ar fi Domul de exemplu), dar de asemenea aflat in apropierea unor locuri care merita vizitate (Como, Lugano, dar si Venetia, Verona sau Ferrara). Pentru cele mai bune preturi pe ruta Iasi (dar si Bucuresti) spre Milano, arunca o privire aici.

 

 

VALENTINE’S DAY

Bucuresti – Bruxelles la 83 euro. Plecare pe 15 februarie, retur pe 18 februarie. Capitala politica a Europei este si o capitala gastronomica a continentului. Am fost deseori in Bruxelles (la un moment dat, lucram la o companie multinationala cu unul din sedii in Bruxelles si mergeam acolo destul de des) si indiferent unde am mancat, mancarea a fost exceptionala. Sa mai adaug la lista ciocolata, gaufrele de Liege si berea ? Sunt imposibil de bune. Pentru cele mai bune preturi pe ruta Bucuresti – Bruxelles, arunca o privire aici.

Iasi – Roma la 78 euro. Plecare pe 14 februarie, retur pe 16 februarie. In februarie, cu un pic de noroc, vei avea parte de 15 – 20 grade si mult soare la Roma. In plus, este unul dintre cele mai frumoase orase ale Europei, un adevarat muzeu in aer liber. Pentru cele mai bune preturi spre Roma, arunca o privire aici.

 

8 MARTIE

Bucuresti – Liverpool la 88 euro. Plecare pe 8 martie, retur pe 10 martie. Nu va incanta Valentine’s Day ? Atunci, e musai sa sarbatoresti Martisorul sau 8 martie :). Si ce poate fi mai potrivit decat sa vizitezi orasul unde suporterii echipei locale canta din toti plamanii „You’ll never walk alone”. Pentru cele mai bune preturi spre Liverpool, arunca o privire aici.

Iasi – Koln la 80 euro. Plecare pe 8 martie, retur pe 11 martie. Mi-aduc aminte si acum cum am ramas cu gura cascata la vedere Domului din Koln. Pentru cele mai bune preturi spre Koln, arunca o privire aici.

 

ALTE DATE

Bucuresti – Napoli la 59 euro. Plecare pe 30 ianuarie, intors pe 2 februarie. Mai sunt cateva date in februarie si sfarsit de martie la 78 euro. Napoli, metropola aiurita a Sudului Italiei este punctul de plecare spre locuri absolut fabuloase ale acestei tari-muzeu care este Italia – Capri, Ischia, Sorrento, coasta Amalfitana sau Pompeiul. Pentru cele mai bune preturi spre Napoli, arunca o privire aici.

Bucuresti – Larnaca la 78 euro. Plecare pe 4 iunie, retur pe 6 iunie. Ce ziceti de o tura de inceput de vara in Cipru ? Si o baie cand la Marea Neagra de abia se dezmorteste un pic temperatura 🙂 Pentru cele mai bune preturi spre Larnaca, arunca o privire aici.

Bucuresti – Hamburg la 88 euro. Plecare pe 5 aprilie, retur pe 9 aprilie. Nu am fost niciodata la Hamburg (am fost prin aeroport, dar am plecat in alta parte), ma gandesc sa dau o fuga. Pentru cele mai bune preturi spre Hamburg, arunca o privire aici.

Bucuresti – Oslo la 88 euro. Plecare pe 7 februarie, retur pe 10 februarie. Sezonul de iarna este cu adevarat special in Scandinavia. Pentru cele mai bune preturi spre Oslo, arunca o privire aici.

Cluj Napoca – Tel Aviv la 88 euro. Plecare pe 21 februarie, retur pe 28 februarie. In principiu, in Tara Sfanta, este primavara din februarie. Si ai timp suficient sa vezi si Tel Aviv-ul si Ierusalimul si chiar sa dai o fuga si la Locurile Sfinte din Palestina sau Marea Moarta. Pentru cele mai bune preturi spre Tel Aviv, arunca o privire aici.

Bacau – Torino la 83 euro. Plecare pe 9 mai, retur pe 12 mai. Torino e unul din orasele acelea in care m-am dus fara sa ma astept la cine stie ce, dar am plecat punandu-l pe lista „orase frumoase, din pacate, nu prea cunoscute”. Eu zic ca merita descoperit, e chiar fain. Pentru cele mai bune preturi spre Torini, arunca o privire aici.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest