2021, anul in care vom pleca in vacante ? Hello Holidays face un concurs in care puteti castiga o vacanta faina ! In 2021 !

Concurs Hello Holidays

Stiti, de obicei, ma bucur sa anunt cand diverse marci sau firme organizeaza excursii cu premii constand in vacante de tot felul. Din pacate si din motivele pe care le stiti, anul 2020 nu a fost prea generos nici cu calatoriile, nici cu premiile in calatorii, dar 2021 va fi indiscutabil mai bun. Odata cu vaccinarea, incepe sa se vada luminita de la capatul tunelului si cred ca de pe la sfarsitul primaverii vom avea parte de mai multe oportunitati de calatorie. Ma rog, exista si acum unele oportunitati – Bulgaria, Maldive, Egipt, dar indiscutabil vor aparea mult mai multe in viitorul apropiat.

Si in aceste momente cred ca cel mai bine este sa visezi la calatorii – la mari calde, la munti spectaculosi, la orase cu arhitectura memorabile, la mii de imagini pe telefon, pe aparatul foto, dar mai ales in amintirea fiecaruia. A fost o perioada grea, va mai fi, iar gandurile si visele colorate in destinatii de neuitat ajuta extrem de mult !

 

Si ca sa visam mai frumos, agentia Hello Holidays va invita la un concurs.  PREMII ?

  • Un sejur in Turcia, la Kusadasi la un hotel de 5 stele (transport inclus)
  • 6 Sejururi in Grecia
  • Un circuit in Turcia, pe coasta Lyciei .
  • 2 weekenduri pe Litoralul romanesc
  • 10 excursii de o zi in Romania sau Bulgaria – celebrele excursii Hello Holidays “O zi cat o vacanta”.

Ce trebuie facut:

  1. Incarcati o poza de unde ati fost in 2020. Nu trebuie sa fie o destinatie de peste mari si tari, este OK daca ati fost si la Sinaia sau Oradea sau Snagov sau oriunde ati fost sa va recreati. Poza trebuie sa o incarcati aici ––à https://www.facebook.com/helloholidays.ro/posts/4089012154443171
  2. Intrati pe formularul https://forms.gle/P6XCiikYYrjfDHZY7 si sa raspundeti la cateva intrebari cu privire la unde ati calatorit si ce planuri aveti pentru 2021.

ATENTIE: concursul se desfasoara pana pe 21 ianuarie 2021, iar castigatorul va fi ales pe data de 22 ianuarie si va fi anuntat pe pagina de Facebook a Hello Hollidays, adica aici (nu uitati sa-i dati like !)

 

Bafta mare va urez !  Sper sa am din nou mana buna (mai multi dintre voi, cititorii Imperator Travel blog au castigat la concursurile pe care le-am anuntat :)). Deci, indiscutabil aveti sansa sa castigati o vacanta Hello Holidays J

 

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest