Oferte Tarom

Lume, lume, soro lume… Taromul s-a gandit anul asta ca n-ar fi o idee rea sa lupte contra low costurilor, asa ca au inceput sa bage si ei bilete de 9 euro.

Pe perioada 7 – 22 noiembrie puteti sa cumparati bilete la costuri scazute cu obligatia sa zburati in perioada 16 – 22 noiembrie. Desi biletele costa doar 9 euro, din cauza ca Tarom zboara in aeroporturi premium, preturile pot fi putin peste low costuri, dar eu zic ca merita.

Destinatiile sunt (cu toate taxele):
Budapesta – 92 euro (nu exista low cost pe aceasta destinatie)
Salonic – 93 euro (asta e chiar bun)
Atena – 113 euro (sunt convins ca e sub Aegean si Olympic)

Si in plus, dupa cam 20 de ani, Taromul a reintrodus zborul de Belgrad… sa fie intr-un ceas bun !

Etichete:
· · ·

Comentarii

 • MSJI spune:

  In ultima vreme au inceput sa bage oferte bune. Se pare ca din anumite puncte de vedere criza e buna pentru turism, dar si concurenta low costurilor cred ca ii determina sa faca asta.
  Multe oferte bune au fost anul asta la companiile aeriene. S-o tina tot asa!

 • Razvan Pascu spune:

  Ar fi bine sa bage astfel de preturi si pe Orientul Mijlociu.

 • parvan spune:

  Budapesta, Salonic, Belgrad …destinatii tangibile cu masina la preturi mici si-n timp acceptabil. Oare asta sa fie strategia corecta?

 • Imperator spune:

  Da, competitia e buna… daca te uiti pe destinatiile mega competitive (gen Milano, Roma, Madrid), preturile la Tarom, CSA, Malev, Alitalia sunt si ele extrem de mici. De cand Taromul a reinceput zborurile de Amsterdam, a taiat si KLM preturile destul de mult.
  Despre strategia Tarom, cred ca ei incearca marea cu degetul. Toata vara au zburat in Croatia (Zagreb, Dubrovnik, acum vad ca s-au reorientat spre Belgrad). Parerea mea este ca Taromul ar avea o sansa mare daca ar incerca sa transforme Bucurestiul ca hub pentru Caucaz si Orientul Apropiat. Daca ar zbura la Erevan, Baku si Tbilisi, si si-ar intari prezenta la Beirut, Damasc, Cairo, Amman, poate si Bagdad sau Teheran sau prin Golf (gen Doha, Abu Dhabi) la preturi bune, cred ca ar sparge. Astea sunt destinatii care in general sunt scumpe si pot face bani spre deosebire de un Bucuresti – Milano sau Bucuresti – Madrid (care e musai sa ramana)…

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii