DIN NOU RYANAIR: Bologna / Pisa – Constanta la 5 euro !

Din nou Ryanair da cu oferte in populatie – zborurile din Italia spre diverse destinatii costa 5 euro (si din alte tari – Anglia, Spania, Portugalia, dar nu din Romania). Adaugand un bagaj de 15 kilograme, un bilet dus-intors Constanta – Pisa (sau Bologna) costa 53,50 euro pentru luna octombrie (iar daca mergi cu mana in buzunar pentru o zi, te va costa 23,50 euro 🙂

Oferta este valabila pana joi la miezul noptii (probabil ora Londrei)

Site: RyanAir

Comentarii

  • Anca spune:

    Sau poti sa-ti iei bilet la low-costurile cu plecare din Bucuresti si sa platesti chiar mai putin … E drept, e vorba de plecari de peste cateva luni, eu mi-am luat un bilet chiar pt martie 2011.

    Nu inteleg de ce Ryanair nu zboara (inca) si din Bucuresti, au multe destinatii care m-ar interesa…

  • Imperator spune:

    @ Anca – Ryanair zboara numai de pe aeroporturile cu care au negociat niste taxe de operare minuscule, uneori ridicole. In Romania, n-au avut cu cine discuta la Bucuresti care au tinut la pret, au ajuns la o intelegere cu Aradul si Constanta, dar pana la urma nu le-a mai convenit nici preturile date de Arad.
    Ei au anuntat cresterea operatiunilor in Europa de Est, dar daca Romania e in planurile lor, nu sunt convins ca vor opera din Bucuresti prea curand.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii