La Eduard acasa in Tbilisi

Imagini Georgia: Eduard, gazda mea din Tbilisi

Mai asta-primavara cand ma gandisem sa dau o fuga pana in Georgia, am inceput sa caut cazare prin Tbilisi – dupa o cercetare scurta, am descoperit ca nu exista decat hoteluri mult prea scumpe, asa ca m-am gandit sa stau “in gazda”. Asa ca am studiat mai multe oferte si pana la urma am dat peste … Andrew’s Rooms.


Sincer, a fost o alegere extrem de buna. Pe o vreme cainoasa, Eduard, capul familiei m-a asteptat cu masina la aeroport si m-a dus acasa. Andrew’s Rooms vine de la numele fiului care era plecat la ceva bursa prin Polonia, asa ca din cele 2 camere care puteau fi inchiriate, am stat chiar in camera lui Andrew… mare fan fotbal si mare fan Arsenal… prin Georgia, aparent, nu prea ai cu cine tine…

Avantajele au fost multiple – in primul rand Eduard vorbea foarte bine engleza asa ca am putut sa imi povesteasca mai multe despre Georgia si am putut sa inteleg mai bine cate ceva despre georgieni, armeni, azeri, situatia de acolo, razboiul cu Rusia si multe alte povesti din perioada sovietica si post-sovietica. In plus, casa te facea sa te simti ca acasa…. Seara in fata televizorului, alaturi de Eduard si sotia sa, mancand impreuna capsuni care eu le cumparam de la supermarketul din colt, iar ei indopandu-ma cu prajiturile facute de doamna… In plus, imi imbunatateam in viteza cunostiintele de rusa pentru ca doamna nu stia decat rusa.

Familia este foarte obisnuita cu straini, primeste de ani buni. Eu am fost pana acum unicul roman, dar marea majoritate sunt americani, olandezi sau din tarile baltice… Printre cei exotici, pe langa mine, unicul roman, Eduard mi-a spus ca au mai avut oaspeti din Iran, Brazilia si chiar Noua Zeelanda !

Al doilea avantaj – apartamentul se afla intr-un bloc aflat la doar 5 minute de mers pe jos de piata centrala a orasului… tot acolo, era si o statie de metro in caz ca voiai sa bantui mai departe prin Tbilisi… in plus, doua supermarketuri non-stop, tot ce-i trebuie unui calator.

Intr-una din zile, Eduard m-a dus pana la Mskheta, capitala religioasa a Georgiei, oras aflat la cativa zeci de kilometri de Tbilisi pe autostrada… a fost o plimbare super, mai ales ca principalul monument din oras e undeva pe un deal care domina orasul…

In caz ca ajungeti prin Tbilisi, trageti fara grija la Eduard… Familia este extrem de simpatica si ospitaliera, apartamentul frumos (nu va asteptati la ceva super-modern, este destul de retro… cu portelanuri), locatia perfecta si pretul… doar 15 euro pentru single cu tot cu un mare breakfast georgian ! Double-ul imens era parca vreo 20 euro… Oricum, puteti sa-i contactati prin site-ul: https://roomrent.narod.ru/ (o sa vedeti si poza mea :). Si daca ajungeti pe acolo, transmite-ti-le salutari din partea mea.

Imagini Andrew’s Rooms Tbilisi

 

Obiective turistice Georgia: Eduard la Mskheta

Bine ati venit in Georgia !

Imagini Georgia: cu Eduard la Msekhta

cu Eduard la Mskheta

Cazare Tbilisi: Andrew's Rooms cu Eduard

cu Eduard in bucatarie

Imagini Tbilisi: in bucatarie la Andrew's Rooms

cu doamna

Bucatarie Georgia: dulciuri

Prajituri georgiene

Cazare Georgia: Andrew's Rooms Tbilisi

Camera dubla

Imagini Georgia: Andrew's Rooms Tbilisi

Patul… pazit de tabloul cu pisici

Imagini Georgia: Andrew's Rooms Tbilisi

Ai si computerul la indemana

Imagini Georgia: Andrew's Rooms Tbilisi

Camera single i-as spune „Arsenal room”

Cazare Georgia: Andrew's Rooms Tbilisi

cu computerul ei

Imagini Tbilisi: Andrew's Rooms

In sufragerie…

Categorii:
Cazare · Europa · Georgia

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest