NU RATATI: Beijing @ 450 euro si Delhi @ 423 euro din Bucuresti

Aerosvit spre Delhi si Beijing

Cautam mai de dimineata un zbor spre Kiev cand m-am gandit sa vad ce preturi ne dau ucraineenii de la Aerosvit pe destinatii asiatice… Si am gasit numai preturi bune care nu merita pierdute spre Delhi si Beijing.

Deci, daca aveti chef sa dati o fuga in mai in China, Aerosvitul te duce pana in capitala Republicii Populare, Beijing pentru 450 euro (toate taxele incluse !). Iar daca vreti sa vedeti cum bate musonul prin Delhi, nu cred ca 423 euro este prea mult.

M-am uitat si pe Bangkok. Nu e un pret senzational, dar nici rau la 668 euro. Si toate aceste preturi sunt din Bucuresti ! Toate preturile au fost verificate pentru luna mai 2011.

ATENTIE: Preturile de pe site, sunt exprimate in dolari americani, deci sa nu va speriati daca o sa vedeti cifre mai mari dupa simulare. Am calculat la rata 1 euro = 1.30 dolari pentru siguranta, desi astazi 1 euro = 1.36 dolari, deci pretul e inca si mai bun 🙂

O sa ma intrebati ce e Aerosvit. Aerosvit este una din cele doua companii nationale ucraineene. Am zburat cu ei de vreo 15 ori in ultimul an si pot spune ca sunt ok. Cursa Bucuresti – Kiev este operata de un avion mai mic, un Embraer 145, dar nou si foarte modern. Mai departe, daca aveti bafta, prindeti unul din cele 3 Boeing-uri 767 care le folosesc, daca nu aveti bafta, prindeti un Boeing 737 al lui Donbass Aero (parte a grupului Aerosvit) unde distanta dintre scaune este variabila 🙂 Oricum, asta e, pentru banii astia.

Asa ca daca vreti o escapada prin Asia, mai precis la Beijing si Delhi, luati si Aerosvit-ul in calcul !

Avion Aerosvit

Avionul care opereaza Bucuresti – Kiev. Apartine Dniproavia, parte din grupul Aerosvit. Odata am zburat si cu un Boeing 737 al Aerosvit, dar in general opereaza cu Embraer.

avion Aerosvit - Donbass Aero

Donbass aero, cursa Almaty – Kiev, debarcand la Kiev

 

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii