Compania cadourilor – acum e mai simplu sa dai un cadou complet

Compania cadourilor

Mi s-a intamplat de destule ori sa nu am habar ce cadouri sa dau la diverse aniversari… mai ales ca fiind cunoscut ca un tip caruia ii place sa umble, cel mai potrivit ar fi fost sa dau ceva ce are legatura cu calatoritul. Sa le iau vreun bilet de avion (un bilet low-cost nu e foarte scump daca il iei in avans) ? Dar de unde sa stiu cand vor sa plece, unde si mai ales nu ma vor injura ca este cazarea scumpa ? Sa le iau un weekend la munte ? Eu stiu unde si-ar dori si mai ales cand ? Cineva s-a gandit la dilema mea – Compania cadourilor !

Ei bine, iata o idee faina de la https://www.companiacadourilor.ro/ Poti sa cumperi drept cadou un sejur de o noapte la o pensiune turistica. Nu stii unde vrea sa se duca ? Nici o problema, voucher-ul nu este valabil doar la o pensiune, ci la 5 la alegere (in cazul pachetului “Pensiuni Alese”) sau nu mai putin de 10 pensiuni (in cazul pachetului “Pensiuni Alese Premium”). Nu stii cand vor sa se duca ? Cine a primit acest cadou poate sa aleaga perioada si pensiunea dupa voia inimii (si in limita locurilor de la pensiune 🙂 Daca insa ideea de a face cadou o cazare nu va inspira, cei de la Compania Cadourilor, ofera si pachete-cadou constand in cine romantice la restaurante din Bucuresti 🙂

In cazul lui “Pensiuni Alese”, pensiunile sunt din Rasnov, Predelut, langa Bran, Sibiu, Saliste langa Sibiu si chiar si intr-un loc super exotic: Municipiul Bucuresti. Toate pensiunile sunt de 3 sau 4 stele, deci in mod cert, prietenul nu o sa va alerge decat pentru a va multumi.

Daca veti hotari sa-i oferiti sarbatoritului mai multe posibilitati, atunci “Pensiuni Alese Premium” va mai ofera inca 5 locatii pe langa cele de mai sus: Azuga, Moieciu, langa Bran, pe langa Paltinis si inca o optiune in Saliste si Sibiu, capitala culturala.

Pachetele sunt prezentate sa cada bine intr-o cutie-cadou, iar in interior gasiti voucherul cu care se plateste si brosura care prezinta toate locatiile si serviciile oferite.

Aceste cadouri le puteti gasi in librariile Diverta, dar si on-line la https://www.companiacadourilor.ro/ (se poate comanda on-line, dar si prin telefon).

Pretul este de 185 lei pentru pachetul “Pensiuni Alese” si 235 lei pentru pachetul “Pensiuni Alese Premium”.

Si asta nu e tot ! Ei bine, imperatortravel.ro organizeaza cel de-al doilea concurs ever (am mai dat un vin georgian acum vreun an prin tragere la sorti :).

De fapt, sunt doua concursuri, unul pentru bloggeri si unul pentru toata lumea, cu sau fara blog personal ! Scrieti un articol cat mai interesant despre locurile in care se afla aceste pensiuni (daca intamplator, chiar ati fost in vreuna dintre pensiuni, cu atat mai bine) si puteti castiga un Pachet “Pensiuni Alese Premium”.

Pentru bloggeri, publicati articolul pe blogul vostru cu link catre postul acesta (si dati-mi de stire in “comments”), iar pentru cei care nu au blog, direct, aici, la comentarii! Si pentru ca avem parte de un concurs profi ca la carte, iata si Regulamentul concursului.

Termenul limita este 8 aprilie. Castigatorul va fi ales de cei care au facut aceste pachete si anume Compania Cadourilor si vor fi informati in jur de 12 aprilie. Multa bafta !

LATER EDIT (13 Aprilie) – COMPANIA CADOURILOR a premiat castigatorii

Felicitari castigatorilor ! Juriul concursului a decis castigatorii…! La categoria „Bloguri” a castigat Crisia , iar la sectia comentarii – Dani Miron. Felicitari inca odata… Va voi da un mail pentru amanunte cum sa intrati in posesia premiilor !

 

pensiuni[1].JPG

Voi pe care o alegeti ?

Categorii:
Diverse · Europa · Romania

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii