Germanwings lanseaza orarul de iarna

Germanwings.jpg

De ceva timp incoace imi doresc sa ma duc la Berlin. Am fost de doua ori in viata, dar ultima oara in 1997, asa ca a trectut cam ceva timp de atunci, de aceea nici nu scriu vreun post „Weekend la Berlin” ca nu am fost prea recent… Asa ca am tot stat cu ochii pe ofertele lui Germanwings, dar niciodata nu am gasit ceva cine stie ce.

Ei bine, astazi Germanwings a anuntat ca lansat programul de iarna si m-am jucat putin pe site-ul lor… si colo, surpriza, am gasit si preturi de sub 100 euro pentru un Bucuresti – Berlin sau Koln-Bonn (mai precis, 86 euro cu tot cu bagaj dus-intors). Ce mai e interesant este ca daca zbori cu ei, poti achizitiona un bilet de tren al DB cu 25 euro one-way orice distanta in Germania pe orice tip de tren, inclusiv pe ICE (un bilet pana la Hamburg cumparat cu o luna in avans costa 29 euro la tarif de savings pe EC si 39 euro pe InterCityExpress, trenul german de mare viteza).

Asa ca daca va planificati o excursie prin Germania la toamna-iarna, cumparati biletul de acum ca mai incolo va fi scump !

Informatii: https://www.germanwings.com/en/

 

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii