AIR ASIA X: Paris – Kuala Lumpur la 444 euro dus-intors in 2012 !

Air Asia X imbarcare.jpg

Initial, am bagat stirea doar pe forum, dar cred ca merita sa intre si pe blog… Air Asia X a inceput o mare promotie pentru prima jumatate a anului viitor…. Practic, sunt super preturi mici pe toate destinatiile lor pentru zboruri intre 6 februarie – 2o iunie… Si sunt preturi care merita.

M-am jucat pe cursa Paris – Kuala Lumpur. Pretul dus-intors (prin iunie, adica cand in Malaezia, incepe sezonul secetos) da 280 euro + taxe ajunge la 410 euro + un bagaj de cala (17 euro/segment). Daca ne mai uitam la oferta de preturi fara taxe, nu pot sa nu remarc ca un zbor Kuala Lumpur – Christchurch (Noua Zeelanda) sau Melbourne (Australia) costa 58 euro (fara taxe, one way), asa ca sunt numai preturi bune.

Evident, motorul de cautare merge ingrozitor, dar daca aveti bafta, chiar ca sunt preturi bune. Promotia tine pana pe 29 mai, dar evident, zborurile cele mai cerute dispar imediat – Kuala Lumpur – Tokyo este deja in „sold out” ! Asa ca sariti pe site-ul lui Air Asia X !

Bafta: https://www.airasia.com/my/en/promotion/rr0920206.page !

Comentarii

 • metal spune:

  De la 281 eur ( dus-intors ), pretul in final ajunge la 410 cu toate taxele – fara bagaj de cala si papa.
  Daca mai pui bagaj cala de 20 kg ( 17 eur/seg. ) si masa ( 12 eur + 5 eur ) ajungi la 461. Este bun pretul, insa sunt putine zboruri saptamanale. Merge greu site-ul, nu stiu daca mai apuc pana ajung acasa….am scris aici, nu stiu pass-ul de la forum. Bafta, poate apuci !!! Ma gandeam la 01-20 iunie pentru KL + Perhentian si Bali, inteleg ca vremea e buna pt. toate trei. Si as mai sta cateva zile la Paris, am o datorie catre consoarta – nu stiu daca imi iese combinatia…

 • benji81 spune:

  + drumul pana la paris sari de 500Euro – nu vad sensul atata timp cat ai 450 – 480 Euro variante din Ist cu linie – Malay, Egipt, Jordanian, etc…

 • ssilviulucian spune:

  A picat site ul
  Imi da o eroare, imi spune sa incerc din nou.
  Acum m-a bagat intr-o „camera de asteptare”, unde te baga daca ai stat la cautare maimult de 10 minute…
  Tot imi da un refresh la fiecare 15 sec, dar degeaba

 • Iosazaur spune:

  Ideea lor, bună de altfel, este să aibă asigurate venituri pentru anii viitori. Simplu și genial. Bravo lor!

 • Andy spune:

  A fost o oferta de nerefuzat … chiar 222 euro + taxe a fost azi dimineata … adica 390 cu bagaj si mancare.

 • flighfear spune:

  Daca i-ar lasa Malaysia Airlines sa lucreze si pe Istanbul alta ar fi situatia…

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest