Cumparaturi in rate cu dobanda zero cu cardul de credit (P)

Card de credit de la Millenium Bank

Mai acum vreo saptamana, am scris un post despre bani – cu ce e mai bine sa pleci in calatorie – cu card de credit sau cash… A urmat o ploaie de reactii (este unul dintre cele mai comentate posturi din istoria blogului) si ce e mai important, o ploaie de comentarii extrem de bune, competente si informate (unele comentarii puteau sa fie usor posturi de sine statatoare), asa a venit momentul sa va prezint un card de credit cu dobanda zero de la Millenium Bank.

Ei bine, astazi o sa va povestesc despre un card de credit, mai précis despre o facilitate interesanta si unica de la cardurile Millennium Bank. Ca Millennium Bank ofera carduri de credit in oferta lor nu e vreo surpriza. In schimb, o facilitate unica este ca puteti plati in rate cu dobanda ZERO cumparaturile pe care le faceti cu cardul de credit Visa la orice comerciant din Romania si din strainatate. Adica la vreo 30 milioane de comercianti din vreo 200 de tari de pe toate meridianele, care accepta plati cu cardurile Visa… Ziceam ca e o facilitate unica, poate ati mai auzit de promotii similare, dar, atentie, facilitatea asta nu este limitata la o anumita retea de magazine.

Ce trebuie sa faceti… pai sa platiti la comercianti cu cardul de credit de la Millennium Bank (cumparaturi de minimum 1.000 de lei) si apoi la sfarsitul lunii (dar nu mai tarziu de 24 zile de la ultima cumparatura) sa va activati prin telefon optiunea “Rate cu Dobanda Zero” pentru ce cumparaturi vreti. Adica, pentru ca tot vorbim de calatorii si vacante, fie ca platiti hotelul din Paris, intrarea la Muzeul Vaticanului sau o halba de bere sanatoasa in Munchen, la intoarcerea in tara cumulati ce cumparaturi vreti voi si le achitati in rate cu dobanda zero. In plus, alegeti in cate rate vreti sa rambursati suma (intre 4 si 12 rate).

Deci, n-ai bani de vacanta, dar ai un card de credit Millennium Bank, te duci, platesti ce vrei – hoteluri, restaurante, intrare la muzee etc. si dai banii inapoi in perioada urmatoare fara dobanda. Mi se pare mai tare decat creditele de vacanta care aparusera cu ceva timp in urma.

Tot prin articolul despre cash vs. card, scriam ca de aproape 10 ani folosesc un card de debit Visa Electron si ca sunt foarte multumit de el… Adevarul e ca uneori nu mi-ar fi picat rau un card de credit de genul asta – prin 2009, cat timp eram prin Asia de Sud Est, cam ajunsesem la fundul sacului (ma rog, al banilor de pe cardul de debit)… Eram prin Kuala Lumpur, mai trebuia sa mai stau cateva zile prin Hong Kong si apoi alte cateva zile prin Helsinki (zburam cu Finnair-ul spre casa)… Si nu mi-ar fi picat rau un card de credit, dar in general evitam cardurile de credit ca sa nu platesc nu stiu cat dobanda… In fine, acolo m-am descurcat ca eram mai multi si am recurs la My Girl Friend Bank, dar probabil daca eram singur, era ceva mai complicat.

In caz ca ideea de Dobanda Moca va surade, aruncati un ochi si pe aici pentru a vedea toate conditiile si amanuntele ofertei.

Categorii:
Diverse

Comentarii

  • Pitzifelnic spune:

    Cum cantau cei de la Sfinx, parca era „An dupa an”? Mie imi vine sa cant „P dupa P”! Nici nu mai pot sa tin pasul: sunt deja restant la farfuria aia albastra si nu stiu cand apuc sa mai studiez si oferta celor de la Millennium. Offfffff…
    :)))))))))))))))))))))))))))))

    • Imperator spune:

      P vine de la Pitzifelnic 🙂

      • Pitzifelnic spune:

        Nuuuu, vine de la „Pucitate” cum zice ala micu’ al meu!
        Oricum, am gasit intre timp solutia ideala:
        Pasul 1)
        Imi fac cardul de credit la Millennium.
        Pasul 2)
        Platesc pe cineva (in rate, bine-nteles!) ca sa-mi faca farfuria aia albastra KLM. Varu si metal ies din discutie din start, pentru ca au declarat deja ca e „greu” cu portelanul ala bleu.

  • Oana spune:

    Ce nu spui nici tu clar, si nici bancile in general este ca poti beneficia de aceasta dobanda zero doar pentru cumparaturi directe cu cardul, nu si daca scoti cash. Daca scoti cash platesti dobanda aceea minunata de aprox 30% din prima zi:).
    Nu de alta, dar s-au pacalit multi din cauza asta:)

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest