Herr, bagi o bere buna ? La Oktoberfest cu Tarom

Fete care beau bere

Nu am ajuns niciodata la Oktoberfest, desi, Slava Domnului, am lucrat in industria berii si Oktoberfest este probabil cel mai mare eveniment din industria berii… Si cine altcineva ar putea organiza cel mai mare eveniment dedicat berii decat nemtii, mai precis bavarezii. Si iata ca sa ajungi acolo, ai parte si de o oferta Tarom !

Oktoberfest este un festival anual al berii care a loc in fiecare an din 1810 (probabil in timpul razboaielor mondiale a luat o pauza), deci anul trecut s-au sarbatorit 200 de ani de la infiintare ! Este un eveniment extrem de popular, in cele mai bine de 2 saptamani cat are loc, este vizitat de aproape 6 milioane de oameni veniti sa bea o bere buna si sa manance un carnat bavarez. Nu este numai un loc in care sa te duci si sa bei bere pana nu mai poti, este un imens festival cultural in care poti savura din plin cultura bavareza, iar toti producatorii se intrec in a oferi diverse evenimente si concerte.

Anul acesta, Oktoberfest are loc intre 17 septembrie si 3 octombrie si va fi acelasi mega-eveniment de voie buna. Pentru mai multe informatii, aruncati o privire pe site-ul Oktoberfest.

Si daca aveti de gand sa savurati berea bavareza, iata o stire buna de la Tarom. Incepand din 1 septembrie pana pe 12 octombrie pune in vanzare bilete de avion pe ruta Bucuresti – Munchen la preturi speciale taman pentru a participa la marele festival al berii: cu incepere de la 142 euro, toata taxele incluse. Biletele sunt valabile pentru calatorii intre 1 septembrie si 15 octombrie 2011. Mai multe amanunte, aici, pe site-ul Tarom.

Si daca ajungeti prin Munchen, poate va ajuta si articolul care l-am publicat mai demult despre acest oras care imi place tare mult.

Bere bavareza

Unul din marile corturi ale Oktoberfest

Roata mare la Munchen

Oferta Tarom: Munchen

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii

Pin It on Pinterest