AIR FRANCE: Intreaga lume la preturi mici

 Air France preturi mici.jpg

Toamna – sezonul ofertelor la companii aeriene. Lumea – the final frontier 🙂 Asta si pentru ca Air France s-a gandit sa bage promotii la nu mai putin de 150 de destinatii prin lume – Europa, America de Nord, Asia, America de Sud, Africa si Caraibe. Doar Antarctica si Australia au fost ratate, dar asta pentru ca Air France nu are zboruri acolo.

Hai sa trec in revista insa cele mai bune oferte de la Air France.

Europa: Paris, Madrid, Nice, Luxemburg si Lyon la 159 euro (Luxemburg si Nice sunt niste preturi tare bune, dar nici celelalte de lepadat). As mai zice ca la 179 euro Goteborg, Lisabona si Dublin chiar merita. Stiu ca Blue Air zboara spre Lisabona, dar uneori au preturi destul de mari, asa ca poti avea surpriza sa gasesti un zbor Air France mai ieftin decat Blue Air pe aceasta destinatie (si Lisabona este un oras superb, apropos !)

Africa: Tunis la 299 euro nu e rau, mai ales ca nu prea exista low-costuri sa zboare spre capitala Tunisiei. Nici Africa de Sud la 709 euro nu e un pret rau (atat la Johannesburg, cat si la Capetown)

Asia: Cele mai bune preturi sunt din nou pentru China: Beijing si Shanghai la 579 euro, dar nici un Hanoi la 689 euro nu gasesti prea des (exceptand pe Aeroflot).

America de Sud & Caraibe: Rio la 739 euro, dar si Fort de France si Point au Pitre la 759 euro. 

America de Nord: New York la 589 euro este chiar un pret foarte bun… ca si Toronto la 599 euro daca vrei sa-l vezi pe varul din Canada.

Perioada de vanzare este pana pe 3 octombrie (dar evident, preturile bune zboara primele), iar perioada de calatorie pana la anu’, pe 31 martie 2012.

Mai multe amanunte: site-ul Air France

Comentarii

  • macrameu spune:

    Vezi ca Rio l-au scos. Au pastrat preturi mai micute doar pe Mexico City. Doar ei, Lufthansa, British Airways si Air Europe au preturi mai mici pe America Latina. In noiembrie o sa zbor la Buenos Aires si ma intorc in Bucuresti din Mexico City. M-am chinuit pe 10 browsere sa imi fac itinerariu multiplu pe site-ul airfrance. Nada. Nu merge. Dsoara de la agentie mi-a zis ca ei ii merge si ca am eu browserele proaste.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest