CRAZY WEDNESDAY: Cu LOT in America la jumatate de pret (New York la 388 euro)

LOT.jpg

Dupa ce ieri Qatar-ul intra intr-o perioada de 3 zile de taiat preturi cu 25%, iata si astazi e o promotie, dar doar azi: LOT, liniile aeriene poloneze taie preturile pentru zborurile spre America cu 50% (doar biletul de avion, nu si taxele aeroportuare). Dar si in acest caz, un drum dus-intors Bucuresti – New York cu toate taxele incluse, bagaje, mancare, check in si vodca poloneza la sticlute mici costa nu mai putin de 388 euro !!!!

Biletul trebuie cumparat AZI, iar perioada de calatorie este la anu’, intre 15 ianuarie si 31 martie (prindeti parada irlandeza de St. Patrick’s Day:). Biletele promotionale se vand pe destinatiile New York, Chicago (al doilea oras polonez din lume dupa Varsovia) si Toronto, iar zborurile sunt via Varsovia.

Mai multe detalii pe site-ul LOT

Go, go, go for the Crazy Wednesday 🙂

Comentarii

 • Cat de tare! Incep si la noi promotii mai faine 🙂

  Liliana 16 noiembrie 2011 15:37 Răspunde
 • nu ne tenteaza, pt ca banditii astia solicita viza!!

  Ludo 16 noiembrie 2011 20:37 Răspunde
  • Idem si la fel.
   Nu-i dau lu’ Uncle Sam 140$/cap de vita furajata ( asta esti pentru ei ).
   Sunt si altii care cer viza dar are un pret rezonabil si nu stai ca milogul pe la ambasada lor, o iei la sosire sau lejer la ambasada. Oricum, vremea este nasoala in perioada promotiei, nu trebuie sa va para rau. LOT are mereu preturi pe la 500 si de coco, dupa martie spre vara, cand vremea este omeneasca.

   metal 17 noiembrie 2011 19:43 Răspunde
 • Oferte pentru brazilia-rio- pentru luna mai 2012 cu TAP Portugal am gasit la 550 pret total VIENA -RIO DE JANEIRO- VIENA , este un pret bun , ce ziceti?

  BALTAG DINU 18 noiembrie 2011 9:32 Răspunde

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii