CZECH AIRLINES: Preturi de preturi: Praga @ 137 euro, Stockholm @158 euro…

CSA.jpg

Se pare ca la companiile aeriene, a venit luna cadourilor mult mai repede ! De vreo saptamana, nu mai prididesc sa va prezint oferte de la excelent in sus… Sa nu-mi mai amintiti de oferta celor de la Etihad cu 300 euro din Istanbul in Bangkok ca imi si pare rau ca nu am folosit-o… Dar ma consolez ca voi ajunge in curand si in Bangkok 🙂 Dar sa lasam Bangkok-ul si sa trec in revista super preturile ofertei „Tarife inghetate spre Europa” a celor de la CSA, adica Czech Airlines.

Nu stiu daca e vorba ca au inghetat tarifele sau iarna le-a inghetat, ce e cert este ca in perioada 29 noiembrie – 21 decembrie 2011 si 8 ianuarie – 31 martie 2012, CSA are niste preturi excelente spre niste orase superbe din Europa:

Praga – 137 euro, Paris – 147 euro, Madrid – 148 euro, Amsterdam, Stockholm, Barcelona, Oslo si St. Petersburg – 158 euro !

Atentie – biletele pot fi procurate pana pe 22 noiembrie 2011 !

Pentru a achizitiona, apasati aici si veti ajunge in pagina de oferte a CSA. De aici, daca apasati pe „book now” o sa va duca direct intr-o pagina unde o sa vedeti toate datele cand oferta este disponibila si o sa puteti sa alegeti foarte usor cand vreti sa mergeti fara sa „frecati” prea mult motorul de cautare !

Comentarii

  • julini spune:

    Preturile sunt bune ,nimic de zis.Numai ca cehii nu sunt singurii care au o oferta de genul asta.Daca te uiti la KLM sau Lufthansa au cam acelasi preturi pentru Madrid,Stockholm sau Oslo pentru lunile februarie si martie.Nu am avut rabdarea sa caut si pentru celelalte destinatii si luni dar merita sa incercati si la companiile astea pentru ca numarul de zboruri este mult mai mare si in plus un orar de calatorie mai generos.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii