Taromul schiaza: zbor la Salzburg si 23 kg in plus la bagajul de cala

Tarom.jpg

Se pare ca la Tarom sunt si niste iubitori de sporturi de iarna, nu numai de aviatie si odata cu venirea sezonului schiului, au aparut niste facilitati pentru iubitorii de distractie pe partii. Hai sa le trecem in revista – revine cursa directa Bucuresti – Salzburg introdusa si anul trecut de Tarom, dar si de Blue Air. Daca Blue Air-ul nu mai revine pe aeroportul austriac, Tarom anunta redeschiderea cursei de Salzburg cu incepere din 10 decembrie. Aceasta cursa va fi operata saptamanal, sambata dupa-amiaza, iar pretul biletului dus-intors incepe de 198 euro. In plus, pe langa bagajul de cala obisnuit de 23 kg, Taromul ofera posibilitatea transportului gratuit a inca unui bagaj in greutate de 23 kg reprezentand echipament de schi si snowboarding. Cursa Bucuresti – Salzburg va opera pana pe data de 3 martie.

Dar asta nu e totul pentru ca nu numai in Austria se schiaza. Cea de-a doua facilitate este ca poti transporta gratuit echipamentul de schi si snowboarding ca bagaj suplimentar pe langa cel obisnuit de cala. Aceasta facilitate este valabila pe zborurile dinspre toate destinatiile din Romania (inclusiv Chisinau) spre Viena, Lyon, Londra, Munchen si Sofia. Ma rog, nu stiu pe unde se schiaza in Londra, dar celelalte destinatii sunt portile aeriene principale spre partiile din Alpi si Balcani. In acest bagaj, puteti transporta: schiuri, clapari si bete sau o placa de snowboard si clapari.

Pentru mai multe informatii, accesati acest link pe site-ul Tarom de unde puteti sa si achizitionati bilete. Distractie faina !

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

  • Mario spune:

    Wow ! Multumesc ca mi-ai spus… tocmai voiam sa iau bilete la Austrian. I-am sunat si pe prietenii mei si speram sa gasim bilete de avion la Tarom pentru sfarsit de ianuarie

  • Imperator spune:

    Ma bucur ca ti-am fost de folos. Distractie la schi si nu uita sa vizitezi si Salzburg-ul care este un oras minunat ! Am fost acum cativa ani buni si e unul din cele mai frumoase orase ale Austriei !

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest