Super oferta pe New York, Washington, Chicago si Toronto: 478 euro de la Air France !

AirFrance.jpg

Repede, repede, ca iar a bagat Air France niste preturi flash si sunt preturi de preturi ! New York, Washington, Chicago si Toronto de la 478 euro,  Orlando si Miami la 528 euro (Miami, nu Mamaia !) si Mexico DF la 578 euro !

Cand, cum, unde ? Pai puteti lua biletele pana pe 19 decembrie (adica luni, puteti sa va hotarati si in weekend, dar oricum grabiti-va ca sunt locuri limitate), puteti sa calatoriti intre 11 ianuarie si 21 martie 2012. Mai sunt oferte si in afara Americii de Nord tot cam in aceleasi conditii si va pot spune ca Singapore la 514 euro e un super-pret !

Si Mos Air France nu si-a terminat cadourile din tolba… Vreti sa zburati in Europa, luati-va bilet in Europa on-line de pe site-ul Air France, iar in campul „aveti un cod de reducere” scrieti EUROPE426, veti primi un discount de 30 euro. Vreti sa zburati in afara Europei… introduceti in campul „aveti un cod de reducere” codul WORLD425 si aveti 50 euro discount. Totul pana la 30 decembrie !

Mai multe informatii pe site-ul Air France: pentru ofertele flash, pentru ofertele de America de Nord si pentru codurile de rezervare de reducere.

Comentarii

 • Floryn spune:

  Multumim Imperator! Pe New York e de mult oferta la Delta la 460 de Euro prin ianuarie, februarie; Preturi de 660 Euro la San Juan in Puerto Rico cu British sau 605 Euro pentru Las Vegas cu Delta si Klm cum suna?

 • Bogdan spune:

  Oferta este imbatabila in momentul asta!
  Eu am platit 543 Eur de pers buc-paris-san francisco si intoarcerea New York – Paris – bucuresti in februarie – martie!
  In fix aceiasi perioada la lufthansa costa peste 800 tras de par, la fel si british!

 • dee_sbz spune:

  Iti scriu aceste randuri pentru a-ti multumi pentru informatiile pretioase pe care ni le furnizezi. Daca asteptam oferta de la LH de 550 euro pt Singapore, sunt fericita sa fi cumparat un bilet pe Air France la 515 euro si in perioada care mi-am dorit. In sfarsit, am ocazia sa fiu la caldura atunci cand la noi va fi iarna. Si pana ma intorc sper sa nu mai fie asa de frig.

  My dream comes true!

  Multumesc!!!!

 • Adi spune:

  Am fost la inceputul lunii decembrie Budapeta-Chicago si retur cu 395 de euro… toate taxele incluse…

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest