Pack & Go – oferta de la KLM: Amsterdam @ 149 euro, Europa @ 159 euro

KLM.jpg

Ei bine, veni si oferta de la KLM… lucrurile bune se lasa asteptate, asa ca hai sa aruncam o privire pe oferta care cei de la KLM au intitulat-o mobilizator Pack & Go si contine preturi cu pana la 30% mai mici.

In primul rand, sa nu trec cu vederea oferta de 149 euro dus-intors pana la Amsterdam, un pret care bate orice low cost zburator in Eindhoven sau Charleroi. In al doilea rand, o intreaga pleiada de destinatii europene la 159 euro cum ar fi prin Nord (Oslo, Helsinki, Copenhaga si Stockholm) – o oferta salutara tinand cont de retragerea de pe piata romaneasca a Finnair si Air Baltic care ofereau super-preturi pentru nordul Europei. As mai mentiona ca tot la 159 euro, gasiti bilete spre Londra si Birmingham, Barcelona sau Geneva.

Pentru alte continente, Hangzhou si Shanghai la 529 euro e un super pret, dar nici Tokyo la 679 nu e chiar rau. Si mai sunt foarte multe, asa ca aruncati o privire pe site-ul KLM.

Sa mai mentionez doar ca biletele promotionale pot fi achizitionate pana pe 8 februarie 2012 si perioada de calatorie este 17 ianuarie – 15 iunie, deci timp garla… atentie, locuri limitate !

 

 

Comentarii

 • Mihai spune:

  adevarul e ca pentru low-cost preturile sunt mult mai mici, ajung la 100 cu totul daca zbori din Eindhoven, dar acum poate or sa creasca dupa ce se muta in Otopeni.

 • Pitzifelnic spune:

  Dupa Spanair, azi s-a dus si Malev, care e totusi operator „normal”, detinut de statul maghiar. Bine ca nu aveau decat cursa de Budapesta din Bucuresti. Oricum, cam multe falimente de aoperatori aerieni pentru un inceput de an!

  • Julini spune:

   Din pacate cred ca aceste 2 cazuri nu vor fi singurele pe anul acesta.Perioada grea prin care trec mare parte dintre companiile aeriene se poate vedea si prin faptul ca in alti ani la inceput de an fiecare avea promotii la bilete de avion.Acum cazurile sunt izolate si oricum preturile nu mai sunt atat de atractive ca in trecut.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest