Qatar Airways – preturi promotionale cu pana la 20% reducere

Qatar Airways.jpg

Zilele trecute va spuneam ca e timpul sa apara preturi bune pe companii aeriene. Si iata ca si cei de la Qatar Airways nu au asteptat prea mult pentru a veni cu niste oferte promotionale. Evident, majoritatea preturilor promotionale sunt pe directia Asia – Pacific, o regiune fascinanta care merita descoperita.

Sa trec in revista preturile care mi-au sarit in ochi: in primul rand, India (556 euro pentru Delhi) si China (Beijing la 554 euro si Shanghai la 568 euro), dar poti gasi niste preturi bune si pe destinatii mai de nisa – Ho Chi Minh (de unde va scriu acum, la 708 euro), Manila (806 euro) sau Seul la 599 euro. Mai aproape de noi, Dubai-ul este la 380 euro si nu uitati ca incepe shopping festival-ul !

Mai exista multe alte oferte si pentru Maldive, Bali, Australia, Japonia, alte destinatii din India, China si Emirate, asa ca uitati-va pe site-ul Qatar Airways pentru aceste oferte.

Puteti cumpara biletele promotionale pana la sfarsitul lunii, adica pana la 31 ianuarie, dar puteti calatori pana hat pe 15 iunie ! Si evident ca biletele la preturi promotionale nu sunt prea multe, asa ca daca planificati vreo Asie, grabiti-va !

Comentarii

  • Bogdan spune:

    Mersic ! Cumpar zilele acestea un bilet spre Filipine ca vad ca au preturi foarte bune si pentru Manila si pt Cebu. Unde ma sfatuiesti sa zbor, vreau de fapt sa merg la Boracay

  • Mihai spune:

    De preferat sa zbori la Manila pe urma sa iei un autocar pana la Batangas care este in sudul insulei si de aici cu feribotul catre Boracay.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest