Qatar Airways – preturi promotionale cu pana la 20% reducere

Qatar Airways.jpg

Zilele trecute va spuneam ca e timpul sa apara preturi bune pe companii aeriene. Si iata ca si cei de la Qatar Airways nu au asteptat prea mult pentru a veni cu niste oferte promotionale. Evident, majoritatea preturilor promotionale sunt pe directia Asia – Pacific, o regiune fascinanta care merita descoperita.

Sa trec in revista preturile care mi-au sarit in ochi: in primul rand, India (556 euro pentru Delhi) si China (Beijing la 554 euro si Shanghai la 568 euro), dar poti gasi niste preturi bune si pe destinatii mai de nisa – Ho Chi Minh (de unde va scriu acum, la 708 euro), Manila (806 euro) sau Seul la 599 euro. Mai aproape de noi, Dubai-ul este la 380 euro si nu uitati ca incepe shopping festival-ul !

Mai exista multe alte oferte si pentru Maldive, Bali, Australia, Japonia, alte destinatii din India, China si Emirate, asa ca uitati-va pe site-ul Qatar Airways pentru aceste oferte.

Puteti cumpara biletele promotionale pana la sfarsitul lunii, adica pana la 31 ianuarie, dar puteti calatori pana hat pe 15 iunie ! Si evident ca biletele la preturi promotionale nu sunt prea multe, asa ca daca planificati vreo Asie, grabiti-va !

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii