Proaspat revenita de la Praga – Interviu cu Imola, castigatoarea concursului Yes Travel

Castigatoare concurs Yes Travel Praga

Cu ceva timp in urma, am scris despre concursul organizat de Yes Travel pe Facebook. Se castiga un city break intr-o destinatie aleasa de castigator intre Praga, Roma si Viena. Iar castigatoarea, pentru ca despre o reprezentanta a sexului frumos a ales Praga. A fost, s-a intors si m-am gandit sa o intreb cum a fost si ce mai e pe la Praga ca n-am mai fost de vreo 4 ani deja…

Buna, IMOLA, si in primul rand as dori sa te felicit… Mie mi se par de vis premiile in calatorii, mai ales in niste orase istorice. In primul rand, poti sa-mi spui cum ai aflat de concursul Yes Travel ?

Am aflat dintr-o intamplare de acest concurs de pe Facebook.

Aveai vreo speranta ca vei castiga? Ai mai castigat la vreun concurs?

De obicei eu sunt o persoana care nu crede in astfel de concursuri, plus ca nu am castigat niciodata un astfel de premiu, dar de data asta am zis sa incerc si eu, doar trebuia sa dau un like si un share, nimic complicat. Si norocul a fost de partea mea. 🙂

 

Unde erai cand ai aflat ca esti fericita castigatoare?

Eram la serviciu, si am aflat, de asemenea, tot din intamplare, ca sunt fericita castigatoare, deoarece am fost felicitata de niste prieteni.

 

Ai optat pentru Praga. De ce?

Praga mi se pare a fi orasul ideal pentru un city break, un oras impresionant din toate punctele de vedere. Marturisesc ca am luat in consideratie si parerile prietenilor care au vizitat Praga.

 

Premiul a constat intr-un city break complet – transport cu avionul, cazare, pana si 100 de euro bani de buzunar. Cu ce companie aeriana ai zburat? La ce hotel ai stat? Cum ti-ai cheltuit suta de euro? 🙂

Am zburat cu compania aeriana Czech Airlines, am fost cazati la hotelul Ibis Karlin de 3*, iar cei 100 de euro au fost cheltuiti pe dish-urile traditionale pragheze :).

 

Cum a decurs organizarea excursiei? Vreo problema intalnita?

Organizarea excursiei a decurs in parametri normali. Cu siguranta, am fost ocoliti de orice fel de probleme sau neplaceri!

 

Spune-mi cate ceva despre Praga. Ce te-a impresionat cel mai mult?

Praga… cred ca e de ajuns sa auzi sau sa rostesti numele si este suficient. Am fost impresionata in primul rand de arhitectura, de piata veche cu statuia lui Jan Hus, de podul Carol, castelul – care ofera o priveliste minunata asupra orasului, aici poti vizita catedrala, gradinile si, nu in ultimul rand, castelul, bisericile protestante si catolice care nu trebuie omise, si multe, multe alte obiective turistice… 🙂

O mica recomandare: daca te plimbi pe Vltava, o sa vezi pe deal un turn care aduce a „Eiffel”, care de fapt este imitatia partii superioare a turnului „Eiffel”; privelistea din turn te lasa fara rasuflare, merita vizitat.

 

Pe ansamblu, descrieti experienta intr-un cuvant.

MAGNIFIC

 

Si despre Yes Travel… hai spune-mi ceva, critica-i!

J Yes Travel… se spune ca oamenii sfintesc locul, eu, una, ii multumesc din suflet Ramonei Neamtu, ea fiind una dintre fetele care fac tot posibilul ca vacantele tale sa fie perfecte! Va recomand cu cea mai mare incredere Agentia YES TRAVEL.

 

Multumesc si excursii cat mai faine in continuare!

Imagini Praga

Obiective turistice Cehia: Podul Carol Praga

Podul Carol de peste Vltava

Imagini Cehia: Podul Carol Praga

Imagini Cehia: Piata Centrala Praga

Piata Centrala din Orasul Vechi

Imagini Cehia: Monumentul steagului Cehiei din Praga

Castigatoare concurs Yes Travel Praga

Atractii turistice Cehia: Biserica Maria din Tyn Praga

Biserica Maria din Tyn

Imagini Cehia: Primaria Veche din Praga

Turnul Vechii Primarii

Categorii:
Cehia · Interviu

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest

Destinatii