Vezi dincolo de limite…

Vezi dincolo de limite.jpg

De cateva ori, de-a lungul existentei acestui blog, am prezentat si alti calatori prin lume… unii prin interviuri, despre altii am scris povesti sau am primit guest posturi de la ei. Unii s-au dus prin America de Sud cu lunile, altii prin lume cu anii, unii au ajuns prin Antarctica  sau au mers cu trenul spre Asia.  Astazi, as vrea sa scriu despre un calator special… pentru ca este nevazator.

Il cheama Florin Georgescu si este nevazator. Dar chiar daca este nevazator, Florin doreste sa calatoreasca si mai ales sa-si intreaca limitele. Asa ca a plecat cu bicicleta spre Londra, spre Olimpiada. Nu este singur pentru ca in mod evident nu ar putea sa conduca, pedaleaza pe o bicicleta tandem impreuna cu Alex. Si prin Alex si alti cativa companioni, vede frumusetile vechiului nostru continent. Si asta mi se pare cel mai crancen… sa treci pe langa aceste locuri minunate si sa le percepi doar din ce auzi. In acest moment, au facut cam trei sferturi din drum, vreo 1500 km si se afla pe undeva pe langa Luxemburg.

Nu vreau sa scriu mai mult, pentru ca va rog sa-i urmariti in direct pe site-ul lor, “Vezi dincolo de limite” unde in fiecare zi, apar articole noi care iti spun o poveste, iti spun ceva despre efort, despre daruire si despre cum poti lupta pentru a atinge un obiectiv chiar si imposibil. Florin este orb, dar calatoreste pentru a “vedea” lumea… Si sper ca tot mai multi dintre voi sa il urmati – pe jos, cu bicicleta, cu trenul, masina sau avionul.

Si va mai rog sa-i transmiteti un mesaj de sustinere. Nu o sa vada mailuri sau SMS-uri, asa ca transmite-ti-l audio aici  si dati-i si un like la pagina de Facebook. Pentru ca este o incercare care merita sprijinita chiar si printr-un cuvant de incurajare.

Vezi dincolo de limite 1.jpg

Categorii:
Diverse

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest