Doar azi: KLM zboara Bucuresti – Rio de Janeiro pentru 699 euro inclusiv de Carnaval !

KLM.jpg

KLM a inceput o noua campanie pe facebook in care a intrebat cei care au dat „like” la pagina spre ce destinatie sa ofere un pret special. Destinatiile care au fost supuse votului (nu stiu daca au avut listele de vot actualizate, dar nu a contat sa voteze 50% + 1) au fost: Hangzhou (China), Curacao (Caraibe), Johannesburg (Africa de Sud), precum si marile metropole braziliene Rio de Janeiro si Sao Paolo. Cine a iesit la vot ? Pe locul 1 Rio, pe locul 2, Curacao… asa ca promotia zilei este pentru Rio de Janeiro.

Deci, astazi este „Rockin Wednesday” la KLM Romania, este singura zi in care poti cumpara un bilet de avion Bucuresti – Rio la un pret special – 699 euro cu toate taxele incluse. Deci, trebuie sa va decideti azi si sa cumparati tot azi. Daca doar azi poti cumpara, perioada de calatorie este mult mai generoasa: de pe 1 septembrie pana pe 31 martie 2013 !

Carnavalul din Rio dureaza 8 – 12 februarie, iar in acest moment poti gasi bilete la 699 euro inclusiv in jurul acestei date (cand in general, pretul biletelor spre Rio explodeaza).

In caz de interes, intra pe pagina-calendar a ofertelor KLM si vezi zilele cand biletul e ieftin (in acest moment, aveti numeroase optiuni). Si nu uitati, e doar azi !

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii