Weekendul reducerilor: KLM vs. Austrian Airlines (Johannesburg la 639 euro vs. Beijing la 542 euro)

KLM.jpg

A venit toamna si iata ca au inceput sa curga reducerile. Ei bine, weekendul acesta este ultimul weekend in care poti obtine Pack&Go deals, dar a aparut si o oferta sexy pentru Beijing de la Austrian Airlines… Iar duminica, sper sa va anunta inceputul unei noi perioade de oferte trans-continentale. Dar pana atunci, hai sa vedem, ce au scos companiile aeriene la vanzare.

In primul rand, KLM in seria de promotii Pack & Go deals, baga o groaza de destinatii prin toata lumea la preturi foarte bune. Aruncand, o privire, nu se poate sa nu remarc: Johannesburg la 639 euro, Rio de Janeiro la 699 euro sau Havana la 769 euro. Cum am spus, mai sunt multe destinatii la preturi bune, asa ca aruncati o privire pe oferta KLM. Oferta e valabila pana pe 3 octombrie 2012 si poti zbura pana pe 31 martie la anu’, exceptand perioada de Sarbatori: 17 decembrie – 6 ianuarie

Austrian Airlines arunca insa o serie de reduceri doar de un weekend si doar pe 2 destinatii: Male, capitala Maldivelor si Beijing. Atentie, insa, ofertele nu sunt numai din Bucuresti (asa cum e de obicei), ci si din Timisoara ! Deci Bucuresti – Beijing costa 551 euro, iar fdin Timisoara – 542 euro, iar Bucuresti – Male poti zbura cu 828 euro, iar din Capitala Banatului in capitala Maldivelor cu 821 euro. Preturile sunt valabile pana maine, 30 septembrie si poti zbura pana la sfarsitul anului, adica pana pe 31 decembrie. Oferta Austrian o gasesti aici la sfarsitul pomelnicului cu preturi bune 🙂 Apasati doar butonul „cand pot zbura” pentru a vedea in ce zile mai sunt bilete disponibile la acest pret.

 

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii