Astazi, Armenia decide sa ridice vizele pentru cetatenii romani

Harta Armenia

In fine, o stire despre vize 🙂 Daca imediat dupa 2007, ne-am trezit ca un numar destul de mare de tari nu au mai cerut vize romanilor, de ceva timp incoace, nu v-am mai dat vreo stire de genul acesta. Sunt sigur ca multi dintre voi asteapta momentul cand SUA, Canada sau Emiratele nu vor mai cere vize romanilor, dar pana atunci, astazi Armenia va decide ridicarea obligativitatii vizelor pentru cetatenii Uniunii Europene, deci si pentru Romania.

Decizia devine valabila din data de 10 ianuarie 2013, deci pana atunci, romanii vor trebui sa obtina viza de Armenia in caz ca vor sa viziteze aceasta tara (viza care din cate retin, se poate lua de pe aeroport). Armenia se alatura asadar Georgiei in a oferi cetatenilor UE posibilitatea de a le vizita tara fara sa mai aibe nevoie de viza, Azerbaijanul ramanand singurul stat caucazian unde aveti inca nevoie de viza (dar si in cazul Azerbaijanului, viza se poate lua pe aeroport).

Nu stiu foarte multe despre Armenia, eu am vizitat doar Georgia acum doi ani, dar din cate stiu, prin Armenia puteti descoperi urmele primului stat crestinat din istorie, numeroase biserici si manastiri, dar si munti care merita descoperiti. Evident, orice calator prin Armenia nu va ramane insensibil la frumusetile tarii dupa ce va gusta celebrul coniac armenesc. Pentru mai multe informatii, aruncati o privire pe site-ul acesta.

Sursa.

Categorii:
Armenia · Diverse · Europa de Est

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii