3 zile promotii Qatar Airways: 516 euro la Hong Kong, 521 euro la Shanghai !

Qatar Airways.jpg

Asa cum anticipam ieri pe Facebook, astazi ne lovim de o noua serie de promotii Qatar Airways. Ca si datile trecute, avem de-a face de o promotie care tine doar 3 zile pe destinatii din Orientul Mijlociu, Asia si Australia. Dar hai sa trecem in revista destinatiile, preturile si perioada.

In primul rand, atentie, nu puteti rezerva la preturi promotionale decat timp de 3 zile: de azi pana pe 9 noiembrie. In al doilea rand, nu uitati, ca numarul biletelor la preturi mici sunt limitate… deci, trebuie sa va miscati repede. In al treilea rand, perioada de calatorie este 12 noiembrie 2012 – 31 mai 2013 (exceptand 14 – 23 decembrie si 2 – 14 ianuarie).

Deci, iata „the best of”

516 euro la Hong Kong. Este metropola mea favorita in Asia. Un mix extraordinar de modernism cu nebunie, culoare si miros asiatic. Cred ca Singapore este cam steril, in schimb Hong Kong, m-a cucerit prin frenezie, atitudine si spectacolul reliefului !

521 euro la Shanghai. Am fost recent si ca de obicei m-a uimit de cat s-a construit. Unora la place mai mult Shanghai-ul, altora Hong Kongul. Duceti-va sa va lamuriti 🙂

657 euro la Bangkok. Orasul ingerilor, este probabil orasul ideal pentru „virginii de Asia”. Are nebunia asiatica, dar te poti refugia in Khao San, the vor uimi templele si Buddha de smarald, de aur si de Dumnezeu stie ce, vei descoperi mall-uri super moderne si vei afla ce inseamna un „ping-pong show”

655 euro la Tokyo. Capitala Japoniei te poate intriga ziua si cuceri noaptea. Exista cateva monumente, ceva temple, palate, cladiri inalte, dar ceea ce te va surprinde cu adevarat sunt oamenii. Ia metro-ul, plimba-te pe strazi ziua, viziteaza Harajuku ziua si Shinjuku noaptea. Vei descoperi o societate extrem de stressata, dar absolut fascinanta !

Pentru celelalte destinatii, dar si pentru rezervarea biletelor de avion, intrati pe site-ul Qatar Airways.

 

Comentarii

 • am impresia ca vrei sa ne trimiti cu fortza si noi nu vrem……!!! hahaha
  multumim de ponturi !
  sper sa ajungem si noi!

  dor 7 noiembrie 2012 14:26 Răspunde
 • iti trebuie viza pentru bangkok?

  Cosmin 7 noiembrie 2012 21:32 Răspunde
  • Da, dar poti sa iei on arrival pentru 15 zile

   Imperator 7 noiembrie 2012 21:59 Răspunde
 • Cam scump biletul spre Bangkok, de la Budapesta gasesti constant bilete la pretul acesta!!!

  Florin 7 noiembrie 2012 21:35 Răspunde
  • Si pana la Budapesta, inca vreo 150 euro avionul

   Imperator 7 noiembrie 2012 21:59 Răspunde
 • Salut Cezar, mi-am luat bilet spre Asia! Wuuhuuuu! Ma duc asa: KL, Cameron Highlands, Melaka, Siem Reap si Hong Kong, in februarie-martie. Din punct de vedere medical ar trebui sa fac ceva? Vaccinuri, pastile? Multumesc!

  george2210 7 noiembrie 2012 22:54 Răspunde
  • Ei, bravo, credeam, ca ti-ai luat bilet spre Bergamo :)))
   As sari peste Melaka si mi-as face timp de Macao ! Nu, nu iti trebuie nimic. Ia-ti cele obisnuite – gen raceala, diaree (exista potential de asa ceva in primele zile), nimic special

   Imperator 7 noiembrie 2012 23:22 Răspunde
  • @George, Melaka e un oras fascinant, foarte bogat pe plan cultural, cel putin doua zile iti iau principalele atractii.Nu sari peste Orangutan”s House, daca nu ai bani de un tablou, cel putin un tricou semnat C.Cham.In
   elaka se ajunge usor cu autobuzul din KL sau Singapore

   Li 8 noiembrie 2012 7:40 Răspunde

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii