Si Air France are niste „preturi inghetate”. Reduceri pana la 45%

Preturi inghetate Air France.jpg

Si Air France intra in hora tarifelor promotionale, iar conceptul ales este de „preturi inghetate”… Initial, am crezut ca au tinut preturile de mai demult, dar de fapt, Air France vrea sa zica ca preturile au inghetat, deci se contracta. Mie nu mi-a placut fizica la scoala, asa ca m-am facut blogger si marketer, altfel faceam cine stie ce bombe nucleare prin Coreea de Nord sau Pakistan 🙂 Dar sa lasam fizica la o parte, si sa vedem ce are sa ne dea Air France.

In primul rand, ca de obicei, Air France ne paleste cu nu mai putin de 98 de destinatii, unele mai de nisa, altele, de interes general. Asa ca le-am luat la citit si iaca ce am descoperit:

Bucuresti – New York la 644 euro (nu ma da pe spate, dar e OK)

Bucuresti – Toronto la 589 euro (asta chiar e bun !)

Bucuresti – Miami la 704 euro

Bucuresti – Shanghai la 629 euro

Bucuresti – Sao Paolo la 749 euro

Bucuresti – Barcelona la 179 euro (aproape cat un low cost !)

Cum ziceam, sunt aproape 100 de destinatii, asa ca pentru mai multe oferte, uitati-va aici.

Datele pana la care preturile promotionale variaza, dar ganditi-va ca trebuie sa va decideti repede, de preferinta inainte de 31 ianuarie. Chiar si mai repede ca nu sunt chiar multe bilete la preturi promotionale !

Comentarii

 • sorin spune:

  Preturi bune, dar nu inteleg cum de este 189 EUR spre Paris, hub-ul lor principal si de unde poti pleca spre celelalte destinatii la preturi bune, chiar si 179 EUR spre Barcelona:).

  Pe o parte inteleg logica asta, dar nu mereu!:)

  • Alex spune:

   Sunt niste nesimtiti si Air France si KLM. Daca alegi Italia, sa vezi ce oferte gasesti…Havana la 550 eur, Jakarta la fel, SUA pana in 600 eur, 600 poate sa fie Los Angeles sau San Francisco. Iar la noi, Havana la 859 cu nu stiu ce discount, e clar, mergi pana la Roma cu 100 eur si pleci de acolo. O singura data am vazut o oferta buna cu plecare din Bucuresti: Singapore, Seoul si inca una din Asia la 500 eur cu Lufthansa, in rest praf in ochi. Cred ca li se pare ca puterea noastra de cumparare este mai mare decat a celor din occident.

 • ioana spune:

  „aproape cat un low cost:?!!! Poate de 6 ori mai mare 🙂

 • ioana spune:

  promotiile lui w.izz sunt 30 euro pe Beauvais si 60 euro pe Charles de Gaules

 • ioana spune:

  si 30 euro pe Barcelona

 • Floryn spune:

  Ioana, la Beauvais nu mai gasesti sub 60 de euro in nico luna. Pe undeva prin toamna e 60 de Euro, dar mai adauga si bagaj, mai adauga si transferul de la Beauvais (in acest moment 32 de Euro) si ajungi, dupa cum a precizat si Cezar, APROAPE de pretul Air France.

  Ca sa nu mai vorbim de serviciile de catering de la bord.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii