Wizz Air reintroduce zborurile spre Larnaca

Wizz Air.jpg

La un moment dat, era mare bataie pe ruta Bucuresti – Larnaca – zbura si Taromul, zbura si Blue Air, zbura si WizzAir si la un moment dat, a incercat marea cu degetul si Cyprus Airways, asa ca preturile erau excelente. Asa am ajuns si eu in Cipru, intr-o vara de Rusalii la un pret format din doar 2 cifre. Intre timp, competitia s-a mai subtiat, Wizz-ul a renuntat la cursa, tot asa a disparut si Cyprus Airlines de pe Otopeni… si evident, preturile au crescut.

Dupa cum am sustinut intotdeauna, sustin competitia si imi plac rau rutele competitive. Iar cand cineva mai pune o cursa pe ruta respectiva, e chiar bine, pentru noi, calatorii de rand. Stirea buna a zilei este ca WizzAir a hotarat sa reintroduca cursa Bucuresti – Larnaca cu incepere din 18  mai. Vor fi doua zboruri pe saptamana, martea si sambata, iar pretul unui dus incepe de la 163 lei (cu taxe, dar fara bagaje). Atentie, pretul asta este valabil doar pentru cateva locuri pe cursa, asa ca trebuie sa puneti mana pe ele cat mai repede. Am simulat 8 iunie dus si 18 iunie retur si intr-adevar: dusul este 163 lei, returul 203 lei !

Asa ca daca va ganditi la o fuga in insula Afroditei, uitati-va si pe ofertele WizzAir !

Categorii:
Cipru · Tips & Tricks

Comentarii

  • merci de pont. am rezervat un city break pt iunie:)

    paul 14 ianuarie 2013 21:56 Răspunde
  • vad ca au mai facut o surpriza 🙂 cardul WIZZ, pare sa nu mai aduca niciun avantaj, e 25 ron taxa de transfer de pe card eomanesc si maghiar…doar polonezii (mai) sunt scutiti, ma intreb pana cand?!?
    Tipic Wizzair…

    alex 14 ianuarie 2013 22:49 Răspunde

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii