Concurs Imperator Travel & Eximtur. Castiga o vacanta de Paste la Albena !

Hotel Laguna Albena Bulgaria.jpg

Ca maine vine luna mai si odata cu ea perioada aceea minunata in care Pastele este asa de aproape de 1 Mai… Deci, e cazul sa va pregatiti de plecat undeva in vacanta. Asa ca ce m-am gandit… Am vorbit cu prietenii de la Eximtur ce-ar fi sa dam o vacanta ca premiu pentru cititorii Imperator Travel… Si iaca, sunt bucuros sa va ofer o vacanta de Pasti in Albena, Bulgaria.

Deci, ce trebuie sa faceti. Aruncati o privire pe site-ul Eximtur la ofertele de Pasti in Romania, dar si la cele din strainatate si raspundeti la urmatoarele intrebari.

  1. Cate oferte de Pasti are Eximtur in Romania ?
  2. Cat costa un tur cu autocarul de Paste la Istanbul ?
  3. In ce statiuni bulgaresti, puteti gasi oferte de Paste la Eximtur ?

Premiul pus in joc: o camera dubla in Albena, Bulgaria, la hotel Laguna 4*, cu all-inclusive, pentru 3 nopti, in perioada 1-6 mai, in functie de disponibilitate oferit de Eximtur, cu sprijinul Albena.

Trebuie sa raspundeti pana pe data de 05.04.2013, iar castigatorul va fi selectionat printr-o tragere la sorti efectuata prin random.org.

Multa, multa bafta !

Concursul s-a terminat

LATER EDIT

In urma tragerii la sorti, castigatorul excursiei are nick-ul Deipanti Manutd. Va fi informat in momentele urmatoare. Felicitari si vacanta placuta !

Logo Albena Bulgaria.jpg

Categorii:
Evenimente

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest