De maine pana duminica, WizzAir are bilete cu 20% mai ieftin

Wizz Air.jpg

Da, sunt de acord, e o promotie repetitiva, tot apare la cateva luni, dar daca aveti de gand sa zburati pe undeva, aruncati o privire zilele acestea pe site-ul WizzAir  pentru ca de maine, vineri, 17 mai pana duminica, 20 mai, vor fi biletele cu 20% mai ieftine. De-a lungul timpului, am avut mai multe informatii de la voi ca de fapt promotia nu e promotie ca nu se taie cu 20%. Am verificat data trecuta si promotia s-a confirmat. O sa incerc si de data asta.

Deci, astazi, 16 mai, orele 20:00, verific niste curse. Hai sa zicem…

Bucuresti – Bruxelles. Dus: 1 august, retur: 8 august. Pret: 197 euro

Bucuresti – Catania. Dus: 1 august, retur: 8 august. Pret: 200 euro

Bucuresti – Napoli. Dus: 1 august, retur: 8 august. Pret: 187 euro

Bucuresti – Tel Aviv. Dus: 1 august, retur: 8 august. Pret: 200 euro

O sa verific maine dimineata… Apropos, pentru cei care aveti Wizz Discount Club, promotia a inceput de azi !

 

LATER EDIT – 17 mai, orele 8:30 dimineata. Verificarea promotiei

Bucuresti – Bruxelles. Dus: 1 august, retur: 8 august. Pret: 161 euro (20% reducere)

Bucuresti – Catania. Dus: 1 august, retur: 8 august. Pret: 162  euro (19% reducere)

Bucuresti – Napoli. Dus: 1 august, retur: 8 august. Pret: 153 euro (19% reducere)

Bucuresti – Tel Aviv. Dus: 1 august, retur: 8 august. Pret: 162 euro (19% reducere)

Comentarii

  • Croco spune:

    Verific periodic tarifele pentru o rută. Promoția este falsă. Ieri tariful era de 228/229 RON iar acuma (pentru aceesi ruta si data) este 225 RON (reducere de la 313 RON).

  • Vlad spune:

    Ai idee daca reducerea se aplica si la zborurile Budapesta cu WizzAir Ungaria spre alte destinatii sau doar Wizz Romania?!

  • adrianh spune:

    Oslo – 29mai – 2 iunie – 114ron (26eur)

  • adrianh spune:

    edit: eu am wizz discount. fara discount ar trebui sa fie vreo 136ron (cu 20% mai scump).
    Tot moca se cheama. 🙂

    • andreieky spune:

      wizz aterizeaza pe oslo sandefjord torp, la 120 km de Oslo, transferul e destul de scump(cred ca in jur de 3-400 lei)

      • adrianh spune:

        Asa e, aeroportul Torp e la peste 100km de oras, iar biletul cu autobuzul dus-intors e 50euro.

        Faza e ca si aeroportul principal din Oslo, Gardermoen, e si el pe la vreo 47km de oras.
        Si ca sa ajungi in oras de pe el costa tot vreo 35-40 euro dus/intors. Tot pe acolo.

        Deci e un risc asumat ca preturile sunt mari pe la norvegieni 🙂

        Intrebarea e daca vrei sa mergi pana acolo cu 114ron sau nu. 🙂
        Noi am zis da si ne-am luat bilete si o sa mergem 29mai-2 iunie.

  • Roxana spune:

    Tot nu-s nemaipomenite preturile. In august – familie de 4 persoane cu doar 3 bagaje de cala pe ruta Bucuresti-Pisa su Roma da un pret mai mare decat Alitalia sau Tarom. (840 eur, fata de 798 la cursele comerciale de linie).

  • carmen dima spune:

    Buna ziua, Cezar. Eu am luat bilete pt Dubai atunci cand s-a deschis ruta, cu intentia de a merge in India.Se pare insa ca nimeni nu ma lamureste cate si ce fel de vize imi trebuie. La dus stau in Dubai o noapte iar la venit 3. Imi trebuie 2 de tranzit? Daca iau turistica pe 30 de zile nu pot iesi si intra de 2 ori, nu?? Nimeni de pe la agentiile de turism habar nu au !!!

    • Mircea spune:

      Ai luat biletul de la o agentie si nu poate face rost de informatiile astea? Daca nu l-ai luat de la agentie crede-ma ca nimeni nu isi bate capul sa dea telefoane si sa se intereseze doar asa de dragul de a munci

  • carmen dima spune:

    Biletul l-am luat de pe net, numai ca trebuie sa iau cazare de la agentie, ceea ce nu e o problema. Problema e ca cei de pe la agentii habar nu au ce fel de vize imi trebuie. Eu as munci pt cateva zeci de euro comision, mai ales ca suntem 7 persoane.De fapt, eu muncesc si pt cativa euro, nu ma deranjeaza!!! Dar cred ca astia din turism sunt mai boieri!!!!Ma deranjeaza ca habar nu au, desi au pretentii de mari agentii!!!

    • Mircea spune:

      Carmen Dima hai sa iti raspunda unul de la o agentie mica 🙂 Pentru tranzit in Dubai nu ai nevoie de viza aceasta obtinandu-se pe loc in aeroport daca ai bilet de avion care sa dovedeasca ca in urmatorele 24 de ore ai zbor de legatura din Dubai. Daca stai mai mult si aplici pentru viza se poate face si online pe http://www.ednrd.ae si poti obtine o viza de 30 de zile. Deci ai nevoie de o singura viza daca stai mai mult de 24 de ore pentru ca la tranzit nu ai nevoie sa iti faci viza dinainte. Pasaportul sa il verifici sa fie valabil minim 3 luni. Pentru India iti trebuie viza obtinuta inainte de plecare. Calatorie placuta 🙂

      • carmen dima spune:

        Sa traiesti agentie mica si draguta si sa te faci mare- daca vrei!! Chestiunea nu e asa simpla. De intrat intru eu cu o viza de tranzit, care deocamdata se pare ca se obtine numai de pe Dubai International si nu de pe cal Central, dar mai e timp pana atunci!! Dar cum intru a doua oara????Se pare ca imi trebuie o viza pe care trebuie sa o iau dupa ce ies din EAU, pt ca la o noua solicitare de viza imi trebuie copie dupa stampila de iesire! Eu am vb cu cei de la Marhaba services, si la intoarecere se pot ocupa ei din Delhi, ca oricum vin si plec din India pe acolo. Din nefericire , deocamdata nu au office in Dubai Central Airport, dar m-au sfatuit sa mai astept, ca mai e mult pana atunci. Si ma nedumereste faptul ca Romania nu e pe lista tarilor care iau viza de la aeroport, sau asta se refera numai la viza turistica si nu si la cea de tranzit??? Oricum, iti multumesc mult!

        • Mircea spune:

          Viza de tranzit o iei direct pe aeroport, deci nu ai nevoie sa faci nimic inainte de plecare. Viza turistica cea care se da pentru 30 de zile se obtine anterior plecarii. Asadar prima viza o ai asigurata pentru cea de a doua poti aplica inainte de plecare si daca am inteles bine stai 3 zile in Dubai? Daca stai 3 zile ai nevoie de 2 nopti de cazare si daca iei cazarea de la o agentie trebuie obligatoriu sa iti rezolve ei si viza , viza care nu are nici o treaba cu viza ta de tranzit. Asadar viza de tranzit in aeroport, viza pe 3 zile la pachet cu cazarea la hotel inainte de plecare. Eu asa am inteles calatoria ta 🙂 Have fun

          • carmen dima spune:

            Draga agentie mica, s-ar parea ca treaba e mai simpla. Astazi l-am trimis pe fiul meu la ambasada UAE si dupa niste peripetii si timp pierdut, asa cum ii sade bine unei ambasade, cel de acolo i-a zis ca de fapt pot lua de pe aeroport si la dus si la intors cate o viza de tranzit, cu conditia , indeplinita deja, sa avem biletele de avion pt urmatoarele destinatii si confirmarea cazarilor. Iar aeroportul nou va fi perfect functional din toate punctele de vedere, inclusiv al asisitentei vizelor, pana in octombrie! Nu pot sa cred ca poate fi atat de simplu dupa ce m-am perpelit vreo doua luni!!!!!! Ca nu era vorba de mine, ci de cei pe care i-am angrenat in aceata aventura!!! Oricum, ai fost aproape de adevar si bine informat!!!! Nu ai nevoie de colaboratori?????Ca sa devii mare. evident!!!!!!!Multumesc!!!!

  • Ioan spune:

    Halal reduceri! Comparati, va rog, tarifele Blue Air FARA REUDCERE pentru Bucuresti- Bruxelles dus 1 august si retur 8 august si veti vedea ca sunt similare cu cele ale Wizza Air REDUSE CU 20%! In plus, Blue Air va „duce” pe Zaventem, adica la o” aruncatura de bat „de Bruxelles( 4 Euro cu busul pana in oras, nu in Charleroi !).
    Companiile low- cost de genul Wizz Air practica tarife pentru Romania comparabile cu cele ale companiilor de linie! Si daca tot am ales exemplul Bucuresti- Bruxelles, va rog sa verificati tarifele Ryanair pe acelasi ttraseu dar din Targu Mures! Veti fi uimit de pret!
    A propos de Ryanair, o intrebare: de ce nu opereaza din Bucuresti?

    • Imperator spune:

      Mi se pare chestionabil ce se intampla cu Blue Air… dupa noua achizitie, sunt destul de sceptic. Despre Ryanair, nu o sa-i vedem la Bucuresti mult si bine. Politica lor este sa arda si sa parjoleasca aeroporturile de bani pana ii baga in faliment (ca pe Forli) si pentru asta le trebuie aeroporturi bantuite de gugustiuci care i-ar plati din greu sa aterizeze acolo. Bucurestiul sta bine, are multe companii care opereaza si nu prea are nevoie de Ryanair. E mai probabil ca Ryanair va ateriza pe aerodromul Strejnicu sau autostrada A2 acolo unde nu e curba decat pe Otopeni :).

  • Dana spune:

    O parere … nici eu nu cred in reducerile Wizz air. Sapt trecuta, la inceputul sapt curente bilet dus Buc – Napoli era 179 lei, plecare in 18 iun. Cu 1 zi inainte chiar de reducerile pt cei din club, au crescut la 229. Asa ca…

  • adrianh spune:

    Astazi (zilele astea) preturile cele mai mici sunt undeva in iunie (a doua parte de iunie).
    Pentru august banuiesc ca intr-o luna (si ceva) o sa se gaseasca preturi mai bune.

    Note: din experienta mea cu wizz stiu ca preturile cele mai mici se iau cu 2-1.5 luni inainte.
    Bine-nenteles, daca nu au fost mai multi care si-au luat la cursa aia si preturile sunt deja crescute

  • Dana spune:

    Da,… intradevar conteaza f mult cate bilete s-au luat deja. Revenind la presupusa reducere. Ieri, dupa perioada de promotie 17-19 mai, biletul dus Buc – Napoli cu plecare in 18 iun era 129 lei. Cu mult mai putin decat in perioada de reducere. E adevarat, a trebuit sa iau 4 bilete, urmatoarele 3 le-am luat la pretul de 179, dar din nou mai putin decat in perioada de promotie.

  • Spatar Mircea spune:

    Draga Carmen, ma bucur ca ai rezolvat 🙂 Vacanta frumoasa sa ai . Ma poti urmari pe blogul meu http://www.spatarmircea.com , eu sunt consultant de calatorii ma intereseaza mai putin sa vand cat sa am clienti-prieteni care sa se poata baza pe mine

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest