In sfarsit ! WizzAir incepe operatiunile la Chisinau ! Tarife de la 20 euro

Wizz Air.jpg

In fine, un moment istoric pentru Moldova de peste Prut ! Prima companie aeriana low-cost va ateriza pe unul din aeroporturile moldave si anume la Chisinau. Dupa indelungi negocieri, astazi Wizz Air a anuntat deschiderea primelor curse din Chisinau. Din pacate, sunt anuntate doar doua destinatii – Roma si Venetia, in Italia si nu si spre Bucuresti. Sper ca in curand, va fi anuntata si cursa low-cost Bucuresti – Chisinau. Dar sa vedem detaliile.

Cursele Chisinau – Roma si Chisinau – Venetia vor fi operate incepand cu 24 septembrie 2013, de doua ori pe saptamana – martea si sambata, iar tarifele incep de 20 euro pe segment (taxe incluse)… La preturile astea, cred ca si iesenii ar fi atrasi sa plece din Chisinau spre Italia 🙂 Evident, sunt doar cateva bilete la tariful acesta, asa ca daca vreti sa va achitizionati vreun bilet la tariful asta, trebuie sa va grabiti !

Pentru Basarabia, este o veste buna, ca si in Romania, asta va duce la o reducere a nivelului general al tarifelor biletelor de avion, dar sper sa apara curand si cursa Bucuresti – Chisinau !

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

  • Marius spune:

    Foarte bine! Eu de mult timp vreau să dau o fugă până la Chișinău, dar mi-e greu să ajung altfel decât cu avionul, iar zborurile sunt ff scumpe. Ar fi super bun un București – Chișinău cu Wizz. Într-o perioadă mai puțin aglomerată cred că e mai ok un OTP – CIA/TSF – Chișinău decât zborul direct 😀

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii