Castiga o excursie in Turcia – fie in Capadocia, fie pe Coasta Licia. Pana pe 5 septembrie !

Baloane peste Capadocia.JPG

De fiecare data cand vad cate un concurs cu premii turistice ma grabesc sa va spun. Si intotdeauna sper ca unul dintre voi sa fie castigatorii. De data asta este un concurs organizat de un site de reduceri numit „In Zona Ta” si nu, nu trebuie sa cumparati nimic de la ei 🙂 Doar sa dati niste like-uri pe Facebook 🙂 Dar sa va zic amanuntele.

In primul rand premiile – ai de ales intre un tur in Capadocia (locul acela minunat din centrul Capadociei cu formatiuni stancoase ciudate in care si-au construit culcusul diverse populatii de-a lungul vremii) si unul pe Coasta Liciei (adica pe la Likia – Efes – Pamukkale – Castelul de Bumbac). Daca m-ati intreba pe mine, as alege Capadocia cu ochii inchisi – e un loc care se afla la mine pe lista A de mult timp si cum, necum inca n-am ajuns.

Ce trebuie sa faceti. Pai, faceti click aici. Apoi zi ce premiu vrei sa calatoresti, completeaza-ti datele, da like-uri si multa bafta ! Nu uita, concursul se desfasoara pana pe 5 septembrie si castigatorul se trage la sorti prin random.org. In premiu intra 2 bilete de avion (ca doar n-oi pleca singur !), cazare cu mic dejun si transportul cu autocarul intre diversele locatii de pe parcurs. Vedeti ca e un regulament foarte detaliat pe site. Premiul e oferit de agentia Premio Travel.

Si daca nu este sa aveti noroc sa castigati, puteti arunca o privire pe site-ul celor de la In Zona Ta pentru ofertele tururilor de Capadocia si Coasta Licia.

Hai, bafta si daca veti castiga, sa-mi spuneti si mie sa ma bucur 🙂

Capadocia 1.JPG

Capadocia.JPG

Coasta Licia.JPG

Tucia - Coasta Licia.JPG Turcia 1.JPG

Turcia 2.JPG

 

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii