Concurs Imperator Travel – castiga un aparat foto Sony HX50 – din noua generatie Sony

HX50-1 (Large).jpg

In ultimele trei saptamani, in calatoriile mele am folosit un nou aparat de fotografiat, unul nou nout tocmai lansat pe piata, un aparat foto Sony HX50. Este un aparat compact foarte bun, cum am zis l-am testat vreo trei saptamani in ultimele excursii si desi este de format compact, are niste rezultate cu totul remarcabile. In primul rand, incepand cu zoom-ul care ajunge la 30x (super – zoom !), continuand cu culorile foarte bine redate, stabilitatea optica si diverse alte efecte speciale – de la poze panoramice la poze alb-negru in care ies in evidenta doar unele culori – albastru, verde sau rosu, are wi-fi (iti poti incarca direct pozele pe Facebook), filmeaza HD, etc, etc. Oricum, promit un articol special pe tema asta si sa va arat ce poze am facut cu aparatul Sony HX50.

Dar pana a va povesti mai mult despre aparatul acesta, am un concurs pentru voi – zic eu super-tentant… Puteti castiga… ati ghicit, un aparat Sony HX50, un aparat care costa undeva aproape de 2000 lei. Ce trebuie sa faceti ? Nu mare lucru… dedesupt aveti 3 poze din 3 orase diferite pe care le-am vizitat in ultima luna… Pur si simplu trebuie sa ghiciti care este orasul, sa ii scrieti numele sub fiecare poza si apoi sa va completati adresa de email pentru tragerea la sorti.

Ca veni vorba de tragere la sorti… Concursul incepe de azi pana pe 1 septembrie. Eu voi fi insa plecat pana pe 5 septembrie, dar in primele zile dupa ce revin, voi efectua tragerea la sorti pe site-ul random.org la sediul Sony si cel mai tarziu pana pe 10 septembrie voi anunta castigatorul pe Facebook (iar pe el personal prin email).

Va urez multa bafta si va asigur ca veti castiga un aparat foto de nota 10 plus !

Regulamentul concursului il gasiti aici.

[gravityform id=5]

 

HX50 (Large).jpg

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest