Praga – Ho Chi Minh la 468 euro, acuma in noiembrie

1. viata din Saigon.JPG

Air France nu face reduceri de preturi doar in Romania, ci si prin alte parti, relativ aproapiate. Iaca, au o oferta tare, tare buna: Praga – Ho Chi Minh la 468 euro, acuma in noiembrie, o luna in general buna de vizitat Vietnamul. Iar pana la Praga, se poate zbura din Romania atat de la Bucuresti cat si de la Cluj (cu Taromul din ambele locatii, cu CSA doar din Bucuresti), asa ca nu se poate sa nu gasiti o oferta foarte buna si pana in capitala Cehiei.

Ce trebuie sa faceti ? In primul rand, intrati pe site-ul Air France. Atentie, nu pe cel pentru Romania, ci cel de Cehia, adica asta. Simulati apoi Praga – Ho Chi Minh pe la inceput de noiembrie si gasiti niste date cu preturile promotionale. Am gasit oferta la 468 euro (12.069 coroane cehe ca preturile sunt date in valuta locala) in cazul plecarii pe 14 noiembrie, retur pe 24, 25 sau 27 noiembrie. Banuiesc ca mai sunt si alte optiuni, simulati pe site-ul Air France 🙂

Despre ce sa faceti in Vietnam, aruncati o privire pe articolele mele mai vechi. Atentie, e nevoie de viza luata in avans, puteti aplica on-line sau sa o luati repejor de la ambasada din Bucuresti.

45. AF Praga - Ho Chi Minh.JPG

 

Sursa info

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest