Tarom & Emirates: Bucuresti – Ho Chi Minh la 428 euro in septembrie

Emirates.jpg

Multumita lui Dinu care m-a tras de atentie pe Facebook, iaca o oferta chiar faina pentru Ho Chi Minh, Vietnam in septembrie – nu numai pretul este excelent (428 euro dus-intors !!!), dar si faptul ca pe zborurile lungi, cele transcontinentale sunt efectuate cu Emirates, una din companiile faimoase pentru serviciile la bord. Desi se schimba de 2 ori (Viena si Dubai), legaturile sunt decente (nu mai mult de 5 ore de stat si asta doar la retur in Dubai).

Deci, pentru rezervari aruncati o privire aici , selectati „avion” (puteti selecta si city break si aveti si propuneri de hotel in acelasi timp) si selectati luna septembrie 2014… veti ajunge la pretul de 428 euro. Atentie, pentru Vietnam, va trebuie viza, dar se poate obtine destul de simplu de la vreo agentie de acolo si in plus luna septembrie este destul de ploioasa in Ho Chi Minh si zona de sud a Vietnamului, dar in schimb, vremea este foarte buna in nordul Vietnamului, unde se afla una dintre cele mai pitoresti zone din toata Asia – celebrul Halong Bay… iar de la Ho Chi Minh la Hanoi, puteti gasi avion si la 50 euro dus-intors !

Iar pentru un pic de inspiratie, cititi articolele mele despre Vietnam pe care le gasiti aici.

  1. Ho Chi Minh 428.jpg

Comentarii

  • Maria spune:

    Merci de oferta! Dupa cateva zeci de simulari, am decis: circuit de 18 zile Vietnam-Cambogia din 20 martie, iar pretul biletului de avion Buc.-Ho Chi Minh a fost de 451 eur/pers. Am gasit si la 420 eur, dar majoritatea site-urilor au introdus taxe de plata cu cardul de 60-90 eur, asa ca am luat biletele de pe http://www.airtickets24.com, fara alte taxe.

  • Imperator spune:

    Fain ! Sa ai o calatorie minunata.
    Sa fi atenta cand iti vine extrasul de cont, am mai auzit cazuri de taxe aparute misterios de la diverse site-uri de rezervari dupa achitare. E bine sa-ti faci print sceeen inainte de a apasa „yes” 😉

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest