Air France pentru 3 zile: 490 euro la Washington, Chicago si Cincinnati

AirFrance.jpg

Air France continua seria de promotii lunare sub genericul „Pentru 3 zile”. De fapt, aceeasi politica promotionale o aplica si celalalt brand al lor, KLM care tot are preturi promotionale spre 3 destinatii, timp de 3 zile. Daca ultimul „pentru 3 zile” al KLM nu m-a impresionat prea mult, asta e chiar interesant – pentru 490 euro, poti zbura spre Washington, Chicago sau Cincinnati. Dar sa vedem amanuntele.

Perioada de vanzare este de azi pana pe 20 martie 2014. Perioada de calatorie este pana pe 31 octombrie 2014, deci timp garla sa luati si viza sa va duceti si in State.

Destinatiile sunt:

Washington, capitala Statelor Unite, un oras chiar frumos cu multe obiective turistice de prim ordin, cu niste muzee exceptionale si aflat la doi pasi de New York :). Am scris la un moment dat un articol despre Washington, poate va inspira, il gasiti aici.

Chicago, the city that works, pe malul lacului Michigan este de asemenea o destinatie faina, mai ales vara (iarna e un frig si un vant de te rupe). Am scris la un moment dat despre turnul Sears care a fost la un moment dat cea mai inalta cladire din lume (pe vremea in care locuitorii Dubaiului tocmai se mutau din colibe in blocuri)

Cincinnati cunoscut si sub numele de Sleepinnati nu iti ofera mare lucru din punct de vedere turistic din cate stiu. In schimb, aici se afla sediul global al companiei Procter & Gamble care ne spala pe noi si hainele noastre in fiecare zi :). Banuiesc ca totusi ceva, ceva, gasiti si prin Cinci 🙂

Biletele pot fi cumparate de pe site-ul Air France pana poimaine, dar evident nu asteptati prea mult ca biletele la preturi de genul asta vor zbura rapid.

AF 3 days.png

Comentarii

 • CLAUDINHO spune:

  ATENTIEEEE…am gasit oferta si mai buna cu KLM din Bucuresti-Chicago via Amsterdam si Chicago-Bucuresti via Roma cu doar 420 EURO…sunt cele mai mici preturi ever pe care le-am vazut din Bucuresti spre America…

 • abcd spune:

  in ce perioada ai gasit asa pret?

 • Ciprian H. spune:

  Sunt si eu interesat de aceasta oferta, personal urmaresc de mult pretul pentru America in general si acesta este cel mai mic pret posibil peste care eu sincer am dat, ms de info

  Claudinho te astept cu detalii despre oferta

 • Pitzifelnic spune:

  Multumesc pentru informatie Imperator! Am luat si noi bilete de Washington pentru iulie! La Air France/KLM nu trageam sperante sa aiba asa o reducere…

 • CLAUDINHO spune:

  am gasit pe urmatoarele date:plecare din bucuresti in 23 august si intoarcere din Chicago in 11 septembrie parca…
  Am fost de 2 ori in USA si pana acum sub 500 euro / persoana nu am gasit..si asta cu plecare din Budapesta in conditiile in care din Bucuresti fix in aceleasi date biletul era peste 750 euro..
  Deci 420 Euro este nesperat de bine.

 • abcd spune:

  cand fac simularea imid a 484 euro

 • abcd spune:

  *imi da

 • copyright spune:

  Am gasit si io one way ticket for Los Angeles din London.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii