Turkish din Barcelona: Addis Ababa @ 309 euro, Kathmandu si Nairobi @ 365 euro

TurkishAirlines.jpg

Multumesc lui Meridian Moda care mi-a aruncat un mail sa-mi semnalizeze niste promotii interesante ale Turkish Airlines, dar din pacate nu din Romania, ci tocmai din Barcelona. Dar si asa, sunt niste preturi care sa merite sa te duci pana acolo cu Wizz, Fly Romania sau Blue Air si de acolo mai departe. Este vorba de Addis Ababa, capitala fascinantei tari care este Etiopia, Kathmandu (cum am scris de atatea ori, Nepalul este una din tarile mele preferate din Asia) si nu in ultima instanta, Nairobi de unde poti ajunge in marile parcuri nationale ale Africii de Est.

Barcelona – Addis Ababa costa 309 euro. Se poate calatori pana pe 31 mai 2014, este o perioada in care mai ploua, dar nu este sezonul de varf al ploilor. Ce puteti face in Etiopia, aruncati o privire aici.

Barcelona – Kathmandu costa 365 euro si la fel se poate calatori pana in 31 mai 2014. Cu putin noroc, musonul ar putea sa vina mai tarziu, dar in principiu in a doua jumatate a lunii mai incepe sezonul ploios. Poti citi aici, zeci de articole despre Nepal !

Barcelona – Nairobi costa 365 euro si se poate calatori pana in 31 mai 2014. Din pacate, aceasta este perioada ploioasa, dar daca va place sa va inglodati prin parcurile nationale, este o optiune 😉

Biletele de avion le puteti cumpara de pe site-ul Turkish Airlines. Daca intrati direct si nu faceti click pe link, alegeti site-ul spaniol. Sau alternativ, faceti click aici si intrati direct pe site-ul spaniol al celor de Turkish. Ce mi-a indicat Meridian Moda au fost de fapt preturi de pe site-ul Edreams care sunt ceva mai mici (Addis Ababa la 275 euro, iar Kathmandu si Nairobi la 331 euro. Puteti sa intrati si acolo, dar atentie candva la sfarsit, cei de la edreams baga un comision care poate fi mai mare decat reducerea. Personal, nu am cumparat niciodata de la edreams, dar am mai auzit calatori care s-au plans de ei. Atentie mare !

Oferta bilet avion Addis Ababa.jpg

Barcelona – Addis Ababa

Oferta bilet avion Kathmandu.jpg

Barcelona – Kathmandu

Oferta bilet avion Nairobi.jpg

 Barcelona – Nairobi

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii