Dubai – Manila la 220 euro. Plus inca 212 euro din Bucuresti, face 432 euro !

Cebu Pacific.jpg

Ce scriam in dimineata asta ? Ca puteti gasi niste super preturi din Dubai spre Asia. Si cum au fost niste commenturi la articol (al lui Alin), m-am hotarat sa verific. Si da, intr-adevar ! Cebu Pacific are un tarif de 220 euro dus-intors de la Dubai la Manila ! M-am uitat si pe Wizz si cea mai ieftina combinatie este 212 euro ! Deci, 432 euro, iar in banii astia poti vedea si Dubaiul 🙂

Deci, amanunte: intra pe site-ul Cebu Pacific si cauta Dubai – Manila pe la sfarsit de august / inceput de septembrie. Intra apoi pe site-ul Wizz si vezi de bilete Bucuresti – Dubai (sau din Budapesta in caz ca locuiesti in Vestul Romaniei). Si daca va coafeaza, nu asteptati prea mult 🙂 Mai ales pentru zborul Dubai – Manila, la Wizz, nu e chiar asa de mega-urgent, or sa mai apara promotii.

Atentie insa – in perioada respectiva, in Filipine este varful sezonului ploios. Daca nu va surade ideea de multa ploaie, puteti „sari” destul de ieftin pana in Indonezia (inclusiv Bali), Malaezia ori Singapore unde este sezon secetos !

Dubai Manila.JPG

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii