LUNEA PASTELUI: Wizz Air are 20% reducere (Doncaster 52 euro, Londra 48 euro, Dubai 89 euro)

Wizz Air.jpg

Stiti probabil promotiile lui WizzAir de o zi cand dau reduceri de 20% pe toate rutele. Ei bine, una este fix azi, de Lunea Pastelui. Si pentru ca aveti o zi libera, va puteti gandi putin, socoti si arunca o privire ce puteti gasi la bani cu adevarati putini. Dupa cum spuneam, promotia este doar azi, dar, atentie, preturile pot creste de la o ora la alta pe masura ce se epuizeaza biletele cele mai ieftine. In principiu, la un low-cost cam asa functioneaza – biletele cele mai ieftine sunt cam 10% dintr-o cursa, apoi urmatoarele 10 – 15% costa mai mult, urmatoarele mai mult, devenind de-a dreptul scumpe in momentul in care avionul e full. Asa ca aruncati o privire si nu asteptati seara. M-am uitat si eu pe cateva curse din timpul verii si iata ce am gasit.

M-am uitat mai intai la o cursa nou, cursa Bucuresti – Doncaster / Sheffield. Daca nu ati auzit de aces aeroport, ei bine, este undeva in mijlocul Angliei foarte aproape de orase precum Manchester, Liverpool, Leeds si evident de padurea haiducilor lui Robin Hood (apropos, aeroportul se numeste Robin Hood :)) De asemenea, nici Scotia nu este prea departe… ma rog, e mult mai aproape decat de Londra. Tariful este de 52 euro dus-intors, taxe incluse, bagaje neincluse.

Oferta Doncaster.jpg

Sa ramanem putin in UK unde Londra de asemenea are niste tarife super-bune (multumita competitiei acerbe pe ruta Bucuresti – Londra). Nu trebuie sa va spun prea multe despre Londra ca in mod sigur, stiti, chiar daca ati fost sau nu. Un singur lucru sa mentionez, am gasit si tarife de 48 euro dus-intors, taxe incluse, fara bagaje

Oferta Londra.jpg

 Si tot va povesteam zilele trecute, oportunitatile de zbor mai departe spre Asia din Dubai, nu pot sa nu va semnalez o posibilitate de zbor pana la Dubai si inapoi de numai 89 euro (dus-intors, taxe aeroport incluse, bagaje neincluse). Da, stiu, e in perioada iunie – iulie cand totul fierbe in Dubai (stiti bancul ala de Emirate – „Ce e mai cald decat apa calda ? Apa rece !”), dar daca vreti sa va vizitati verisoara care lucreaza in Emirate sau sa mergeti mai departe (e o perioada excelenta pentru Malaezia, Singapore si Indonezia, chiar si pentru zona oraselor istorice din Sri Lanka, de asemenea, cu putin noroc, chiar si in Indochina puteti avea parte de o vreme buna), eu zic ca e super oferta. Am simulat mai mult pe Traveo (cu plecarea pe 20 iunie, deci, o zi mai tarziu, retur 7 iulie, deci o zi inainte de returul cu Wizz) si iaca ce am gasit:

Dubai – Bali la 366 euro (deci Bucuresti – Bali la 455 euro) cu Malaysian Airways,

Dubai – Singapore la 285 euro (deci Bucuresti – Singapore la 374 euro) cu Jet Airways

Dubai – Bangkok la 383 euro (deci Bucuresti – Bangkok la 472 euro) cu Malaysian Airways

Dubai – Nairobi la 247 euro (deci Bucuresti – Nairobi la 336 euro) cu Rwandair Express. Si perioada asta e minunata pentru safari !

Oferta Dubai.jpg

Aruncati deci o privire si simulati pe site-ul Wizz , iar daca va paste un gand de Asia sau Africa, pe site-ul Traveo.

Bafta ! 🙂

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii