Ce poate fi mai frumos decat un apus de soare la capatul Europei

Concurs Vin Crepuscul.jpg

Acum destul de multi ani, programam o excursie in Egipt. Printre experientele care voiam sa le am era sa ma urc pe muntele Moise (acolo unde Moise a primit faimoasele porunci) si sa admir un rasarit de soare pe care toate ghidurile de calatorie il proslaveau. Din intamplare, mi-a cazut in mana si un ghid francez Routard care scria ca e mai bine sa urci dupa-amiaza si sa admiri apusul de soare si eventual sa dormi sub stele si sa vezi si rasaritul. La apus, mi se garanta ca nu era aproape nimeni, dar la rasarit, apareau hoardele de turisti. Si a avut perfecta dreptate – am avut parte de un apus senzational, linistit, cu un ceai fierbinte si o panorama de vis asupra intregii peninsule Sinai si un rasarit la fel de frumos, dar intr-o atmosfera de stadion de fotbal alaturi de cel putin 300 de turisti gafaind dupa ce nu dormisera toata noaptea si urcasera muntele pe bezna. Avantaj – apusul !

Imi place si rasaritul si apusul. Dar uneori rasaritul e mult prea devreme, iar apusul pica la ore mai omenesti… Imi plac umbrele lasate de forme de relief proeminente, de norii inca rosii dupa ce soarele nu se mai vede, imi place apusul in desert, dar si la malul marii, de preferinta pe o coasta mai abrupta.

Acum cateva saptamani, am fost invitat la lansarea unui vin care se numeste Crepuscul si este un vin gandit sa fie savurat “dupa lucru”… termini treaba si te asterni la un vin. Asa ca si evenimentul de lansare a fost tot la crepuscul :).

Dar ce are vinul cu calatoria ? Pai are ! Pentru ca cei de la Crepuscul fac un concurs in care poti castiga o excursie la Lisabona, unde vei savura si un crepuscul intr-un loc cu adevarat special – se numeste Cabo da Roca, literalmente la marginea Europei – este cel mai vestic punct al continentului european (evident, excluzand insulele). Am fost demult acolo, e drept, nu la apus, dar spre apus si e un loc cu adevarat magic… iar daca stai trantit sub far si vezi cum soarele apune in Ocean cu un vin in mana…

Ce trebuie sa faci ? In primul rand, trebuie sa cumperi o sticla de Crepuscul din Mega Image (nu din alta parte !) pana in data de 15 iunie 2014 si sa completezi un formular on-line pe aceasta pagina de net. Tot acolo, puteti afla mai multe informatii despre vinul produs in Transilvania. Nu uita bonul de casa, este important sa il pastrezi. Mai sunt si alte cateva premii, dar daca se intampla sa castigi excursia in Portugalia, inchina un pahar de Crepuscul si pentru mine J Bafta mare

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii